ags Şu kovid döneminde hastaneler daha da bi dikkatimizi çeker oldu. Ben doktorumun muaynehanesine devam ediyorum kontroller için fakat doğumu memorialda düşünüyorum. Daha önce yapan var mı acaba aramızda? Memnun kaldı mı merak ediyorum açıkçası. ☺️
Serifeisitmir ags canım orayı bilmiyorum ama koruyu çok iyi duydum benim doktorumda memorial yada koru dedi Bende koru seçtim 😂🤭
ags suggormzz NeseZeynepcoskun PabloPeynir sayımız artıyor 🤣🙈 sağlıklı hayırlı doğumlarımız olsun inşaallah. Bakalım daha evvel orada doğum yapıp memnun kalan da çıkacaktır diye düşünüyorum ☺️
NeseZeynepcoskun bende orda yapmayı düşünüyorum doktorum koru veya memorial demişti memorial düşünüyoruz.
Adabimuaseret Benim doktorum memoriali daha çok önermişti koruya göre daha iyi ilgileniyorlarmis ama fiyat farkı olduğu için ben koruda yapacağım bir iki gün idare ederim diye düşünüyorum
Serifeisitmir ags evet yakın hastaneler bekletim daha iyi diyen olursa degistiririm 🤭Askin evren guler canım doktorumuz senin
Adabimuaseret ags amin inşallah ben koruda doğum yapan biriyle konuşmuştum çok memnundu şans heralde biraz
ags Serifeisitmir Dilek Özdur’a devam ediyorum ben de ☺️ Beklemedeyizz hadi taze anneler duyun sesimizi🤣
Serifeisitmir ags aynen öyle 😊 benim arkadaşımda kadın hastalıklarından ameliyat oldu koruda bayağı memnun kaldı
mervoss ags ☺️ Orası olmasaydı memorial düşünüyordum koru da arkadasım da doğum yaptı onun doğumuna şahitlik ettgim için içim rahat
ags Adabimuaseret suggormzz aaa olabilir. Sezaryen önceden planlı ve ameliyathane kullanıldığı için belki sadece ona yapılıyordur