Deletedmom417 zaten yazdım yukarda okumadınız mı ani kilo verme iyi bir sey degil hemen dahiliyeye gidin yazdım herhangi bir hastalık belirtmeden onun üzerine yazıyorsunuz ne olabilir diye herkese ve eşim istemiyor gitmeyi yazmıssınız bende en kötü ihtimalle bunlar olabilir,ihmal etmeyin yazdım.cünkü bir sorun varsa gec kalamnızı istemedim bu mu suc? Ayrıca ekran görüntüsü atamıyorum ani kilo verme neden olur yazın google görmedim demişsiniz ama bir tane kanser gecmeyen yazı yok olmazda. İnsallah cıkmasın eşinizde ama hala bilgimi sorgulamanız heryerde yazan seyi reddetmeniz cok ilginc. Ben sizinle nedem kavga eder gibi konusuyorum cnkü post sahibi sizsiniz hakareti görünce böyle konusnayın diyebilirsinizancak omkişiyle normal şekilde konusuyorsunuz. bir insana ne olursa olsun saygısızlık yapılmıs siz sarıp sarmalıyosumuz bunun nedenide sadecee yardımcı olmak istemem. Ayrıca bakın fikirler geliyor ekdokrine gidin yazanalr var direk endokrine randevu alamazsınız dahiliyeye gidilir, gerekli görürse onlar yönlendirir sistemi acar ozaman randevu olusturabilirsiniz. Gastroenteroloji, endokrin bunlara dahiliye doktoru yönlendirir