Deletedmom417 m_yel sonuçları temiz çıktı çok şükür 😍 doktor herşeyin gayet iyi metabolizması hızlıymış hemen eritiyor🙈ilaç bile yazmamış kilo almak istiyorsan hamurlu ve yağlı şeyler tüket demiş 🤲 güzel yorumların için teşekkür ederim 🌺☺️
Deletedmom417 Nur1126 insallah bitanem bende cok tedirginim aslında bu kadar tedirgin değildim dün geceden beri böyleyim 😟
Deletedmom417 Nur1126 sonuçları temiz çıktı çok şükür 😍 doktor herşeyin gayet iyi metabolizması hızlıymış hemen eritiyor🙈ilaç bile yazmamış kilo almak istiyorsan hamurlu ve yağlı şeyler tüket demiş 🤲♥️♥️♥️♥️ güzel yorumların için teşekkür ederim🥰
Nur1126 Deletedmom417 ooo valla herkesin arayıpta bulamdığı şey bu işte ye ye ohh miss sonra kilo alma 😑 çok sevindim canım cici bebe yedir kocana çok güzel kilo aldırır valla biz karı kıca nefes alsak yarıyor 😁 yanlardan verebiliriz size 😁😁
Yenianneadayi2208 Deletedmom417 hadi gözün aydın canım.Bende tiroid hastalığından şüphe etmiştim postunuzu görünce.Aynı sorun bende de var çünkü.☺️ Sevindim valla Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın.Hadi çok geçmiş olsun 🙏
Deletedmom417 Seymaogz sonuçları temiz çıktı çok şükür 😍 doktor herşeyin gayet iyi metabolizması hızlıymış hemen eritiyor🙈ilaç bile yazmamış kilo almak istiyorsan hamurlu ve yağlı şeyler tüket demiş 🤲
Seymaogz Deletedmom417 benim eşim gibi o zaman. Bazen kıskanıyorum her şeyi yiyor hiç kilo almıyor 😂😂
Deletedmom417 Boncukbeyinannesi sonuçları temiz çıktı çok şükür 😍 doktor herşeyin gayet iyi metabolizması hızlıymış hemen eritiyor🙈ilaç bile yazmamış kilo almak istiyorsan hamurlu ve yağlı şeyler tüket demiş 🤲
Deletedmom417 Pinkyellow sonuçları temiz çıktı çok şükür 😍 doktor herşeyin gayet iyi metabolizması hızlıymış hemen eritiyor🙈ilaç bile yazmamış kilo almak istiyorsan hamurlu ve yağlı şeyler tüket demiş 🤲 teşekkür ederim ilgin için 🥰
Pinkyellow Deletedmom417 gozunuzaydin canım çok sevindim senin adına Allah sizi birbirinize bağışlasın☺️☺️🌸
Deletedmom417 mervoss sonuçları temiz çıktı çok şükür 😍 doktor herşeyin gayet iyi metabolizması hızlıymış hemen eritiyor🙈ilaç bile yazmamış kilo almak istiyorsan hamurlu ve yağlı şeyler tüket demiş 🤲
Deletedmom417 Minikbebegim1 sonuçları temiz çıktı çok şükür 😍 doktor herşeyin gayet iyi metabolizması hızlıymış hemen eritiyor🙈ilaç bile yazmamış kilo almak istiyorsan hamurlu ve yağlı şeyler tüket demiş 🤲
YagizAsyaMom Deletedmom417 internete baş ağrısı yazınca bile kanser çıkıyor. Babam ve kız kardeşim kanserdi emin olun öyle şap diye kanser olunmuyor daha farklı belirtiler veriyor. Muhtemelen metabolik bir durumdur ne bileyim genetiktir e e kötü ihtimalle troid vardır içiniz rahat olsun
Deletedmom417 Nur1126 yoookkkk😲😲😲ben 85 kiloyum🤒🤒istemem ama eşime verebilirisniz🙏🙈cici bebe mi yedireyim 😅