Gamze-H
Deletedmom417
Babyy1S
Zaten googledan arastırmışsınız acıklama yapmama bile gerek yok ben sizi panikletmek için degil ciddi bir mesele olduguna dikkat çekmek için yazmıstım ancak istediigniz hekime sorun istediginiz yerden makale okuyun ne yazık ki ani kilo vermede ilk akla gelen bu iki hastalıktır. Ha devamında her sey olabilir ancak benim eşimin kansız cıkması fln üzerine teşhisi 6 ay gecikti. Altını kazıyarak arastırılmasında fayda var kalkıp bunu kötü bir yorum olarak görmeniz sizlerin cahilliği. Sizin için google hazretlerine yazdım ilk cıkan doktorun röportajının giriş kısmını bırakıyorum aramızdaki terbiyesiz cahiller bilgilensin diye.
Kilo kayıpları; yaşamı değiştiren veya stresli bir olaydan sonra olabilir. Bununla birlikte, istem dışı kilo kaybı önemli hastalıklardan birinin bir işareti olabilir. Açıklanamayan kilo kaybı veya istemeden kilo vermek de bazen endişe kaynağı olabilmektedir. Bu durum kilo kaybının altında yatan bir hastalığın ortaya çıktığını gösteren somut bir göstergedir. Kilo kaybının en önemli nedenleri arasında ilk akla gelen rahatsızlık kanser hastalığıdır. Hipertiroidi, şeker hastalığı, kalp yetmezliği, kronik obstrüktif akciğer hastalığı, kronik böbrek yetmezliği, böbrek üstü bezinin yetersiz çalışması ise diğer kilo kaybındaki faktörlerdendir. Kilo kaybında nörolojik ve psikiyatrik rahatsızlıklar da oldukça önemlidir. Tüm kilo kayıpları ciddi olmasa da mutlaka sorgulanmalıdır.