Deletedmom417 Eşim kısa sürede aşırı zayıfladı bir deri bir kemik kaldı şuan çökmüş durumda hangi doktora gitmesi gerekiyor bi tahlil falan yapılsın diye ?
CerenNisaSecilmis Deletedmom417 canım ne tahlili yapılması gerektiğini bilmiyorum ama tam kan sayımına bakılabilir değerleri için ayrı zamanda idrar da bakılabilir protein için. Bilgim yok tamamen fikir yürüterek söyledim 😊
Susaminannesiii Deletedmom417 hızlı kilo verme cok iyi bir sey degil. Dahiliyeye gidip durumu anlatın kan degerlerine baktırın.
Deletedmom417 Meriwa insallah zaten zayıftı ama bu 6-7 aydır çok kötüleşti zorla ikna ettim yarın gidicek insllah dahile bakarmi canim
Susaminannesiii Deletedmom417 sİzi korkutmak istemem ama kanser olabilir seker olabilir.. Bunlar en kötü ihtimaller tabiki ama.öğrenmek için dahiliyeye görünmesi gerekir. Herhangi bir bölgede agrı belki gece terlemesi belki öksürük eşlik eden bulgu ne varsa belirtsin
Deletedmom417 Susaminannesiii keşke söylemeseydin kanser falan?zaten doğumuma az kalmış stres yapıyorum takıntı yapıyorum herşeyi şimdi sabaha kadar bunu dusunucem