Cnsbll Deletedmom314 alacaksanız braun alın.6yıldır kullanıyorum hala aynı.philips ıslak kuru almiştim hiçmemnum kalmadım.braununki en sade olanı model ismini hatırlamıyorum
Deletedmom314 morusevenanne çoğu sorduğum kişi braun diyor marka olarak artık ondan eminim. Şarjı hemen bitiyor mu bitse de çabuk doluyor mu? işinin yarıda kaldığı oldu mu? bunlardan çekiniyorum yoksa hemen alasım var görüntüsüde çok hoş😬
morusevenanne Deletedmom314 zaten şarjı azalınca kırmızı ışık yanıyor kaç saatte dolduguna hic bakmadım ama öyle asırı uzun sürmüyor ben yılda 4 5 kere anca şarj ediyorum diyebilirim.
Deletedmom314 Çok sağolun kızlar kablosuza hiç iyi bakmıyordum şuan içime bayağı sindi canımsınız💕 morusevenanne MeLy90
RuzgarsMommy Aynen benim de braun silk epil 2010 yılında ev kurdan almıştım valla hala kullanıyorum şeytan kulagina kurşun hic bozulmadi bisey olmadi 😁
Deletedmom314 RuzgarsMommy philips eridi gitti herkes braun diyor artık braundan dönmem, maşallah makinana😁
MeLy90 Braun dan asla şaşmayın demeye geldim. Bende kablosuz ve ışıklı olan modelden var. İnanılmaz memnunum. Hatta daha evvel neden almamışım diyorum. Fiyatı biraz pahalı ama resmen ömürlük.
Deletedmom417 Deletedmom314 soldakini kullanıyorum istersen resim atayim🤷 aynısı ve aşırı memnunum hatta 6 yıldır kullanıyorum 2 başlık ve 1 adet fırçası var bende
Mehtapakgl Ya peki bikini ve makat bölgesini komple alımda kullanışlı mi? Ağdaya gitmek istemiyorum. Hem virüs hemde öyle açmak utanıyorum üstelik dini boyutuda var? Tavsiye eder misiniz özellikle bikini bölgesi için
Deletedmom314 Mehtapakgl kullanışlı ama alışman çok çok önemli. Ben zaten sadece bikini bölgesi için bakıyorum bacak vs asla alamam çoook uzun sürer bayılırım ben😂 alışırsan büyük rahatlık vazgeçmeden sabrederek bi kaç kere kullansan zaten tamam başladın mu sonu geliyor
Deletedmom424 Deletedmom314 Braun silk epil serisinin hepsi güzel 3 bende vardı 6-7 seneyi aşkındır kullanıyorum. 7 ablamda var hala kullanıyor şimdi 9 çıktı sanırım
Deletedmom314 Deletedmom424 trendyolda da hep trendlerde braun silk epil var oradaki yorumlardan daha çok iyi geliyor yorumlarınız çok sağol kuzum🥰
Sedaimm Aynı şekilde benim de bozuldu iki hafta önce aldım maddiyat olarak uygun baktım trendyoldan aldım braun 1170 bak istersen epeyde memnun kaldım acı hissi sanki daha azdı
RuzgarsMommy Deletedmom314 Valla maşallah dedim bende 😁 10 senedir taş gibi Yalnızlık cok epilaysona yüklenme batik oluyor :/
Mehtapakgl Deletedmom314 ya öyle bir şey ki. Afedersiniz bikini bölgesini ağdayla almama rağmen kalın sert çıkıyor. Yani epilasyonda yavaş yavaş alıyor o acıya dayanabilir miyim bilemiyorum. Ağdayla 4, 5 vurmada bitiyor. Çok acıyor mu