EsraUmt Deletedmom314 Braun un döner başlıklı yeni nesil epiletörü çok iyi teknosada indirimde şu anda link bulursam eklerim
Ozgebyr Deletedmom314 philips hem uygun oluyor normal epilatörler hemde güzel alıyor yıllardır kullanıyorum çok memnunum baya da azalttı üstelik bacaklarımı bi alıyorum rahat 3 ay gidiyor hatta o kadar azaldı ki tek tük çıkıyor
EsraUmt https://www.hepsiburada.com/braun-silk-pil-9-flex-9020-sensosmart-kablosuz-islak-kuru-kullanim-7-ek-parcali-3-u-1-arada-epilator-p-HBV00000TA5RB?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6813.shop.elk.saglik-guzellik-sda-ekb-ssc&gclid=Cj0KCQjw7ZL6BRCmARIsAH6XFDIOw939xGf0fz5A1fqoCMh3WoR-AcbV6PLRx4huQ0Kp7KYdvMBpxowaAhkiEALw_wcB
RuzgarsMommy Deletedmom314 Valla maşallah dedim bende 😁 10 senedir taş gibi Yalnızlık cok epilaysona yüklenme batik oluyor :/
Deletedmom314 RuzgarsMommy arada ağdaya gidiyorum onun dışında hep epilatör mecbur ama haklısın batık oluyor😣 Jilet desen ı ıh, ağda desen tek yapamam kuaförler var ama koronadan dolayı çok sık gitmek istemiyorum😕
RuzgarsMommy Deletedmom314 kisayken epilator arada uzatio agdaya gitmek gerekiyor bende öyle yapıyorum. Bide cok dar pantolon icinde kalinca tuyler çıkamıyor batik oluyormus aklinda olsun
Deletedmom314 RuzgarsMommy anaaa onu bilmiyodum doğumdan sonra kesinlikle çok dar pantolona hayır😬 teşekkür ediyorum balım💕