2020ARALIK ayse_trk ayse_trk bende gittim aynı bölümlere ekg bile çekilde herşey normal ama nefes alamıyorum
Sinemarslannnn ayse_trk bende çok istiyorum normal ama acayip heyecanlı bir tipim rutin kontrollerde bile tansiyon değişiyor direk uyurum beni dicem sanırım bu gidişle
ayse_trk Sinemarslannnn ya hayırlısı inşallah hakkimizda bende zaten panik atakta var boule bişey de ilk defa yaşıyorum normal doğuma hiç cesaretim yok bakalım noolucak
ayse_trk sntn geçmiş olsun canım valla benimki sadece yürüyünce olsa canım feda benim hep var göğüsüm bile sıkışıyor
yumukeller ayse_trk 33haftaligim 30dan beri ciddi derecede nefes almakta zorlanıyorum çocuk büyüdüğü için normal dedi doktorum
esra2121 ayse_trk 13 haftalık gebeyim 5.haftadan beri var ama sürekli değil ara ara tutuyor kan değerleri ya da ferittin düşüklüğünden olabilir onlara baktirmanizi öneririm. benim kan değerime normal dediler fakat ferittini baktrmadım henüz
ayse_trk esra2121 geçmiş olsun canım valla yaptırmadigim kan testi kalmadı alerjik genel cerraha gittim o da bütün degerlerime baktı kendi doktorumda
Aysegul0308 ayse_trk EKG vs bendende istendi çarpıntı çıktı ama normal dedi . İnanın şu an çok şükür daya iyiyim. Resmen ayakta uyuduğum günler oldu. Geçecek inşallah Allah yardımcımız olsun . Bebek aşağı inince rahatlayacaksiniz inşallah