Deniz14 13+2 bugüne kadar hiç mide bulantısı çekmedim kasık ağrısı ağrı sızı çekmedim hiç sadece halsizlik ve uyku isteği çok oldu son 2 gündür baş ağrım var head stickle çözümü buldum 🙏🏻🙈
DenizzzT Uykudan ve yorgunluktan bitik haldeyim 11+3 deyiz , yemek yerken ağır ve yavaş yemeye çalışın ne kadar dikkat etsenizde mide yanması ve reflüden kaçış yok, çilek suyu iyi geliyor dondurulmuş çilekten de az şekerli yapıp içebilirsiniz...
gulcins Bende 11+3 üm aşırı bulantı kusmalı halsizlikle,kasık ve karın ağrılı bir gebelik geçiriyorum dünyam tersine dönmüş gibi adeta yerdemiyim göktemi bilmiyorum
Selinsevener 12+4 deyim bir sıkıntım yok cok şükür başından beri hiç olmadı geçtiğimiz hafta pilatese de başladım yürüyüşlerimi zat n başından beri yapıyorum sadece bazı yiyeceklerde fazla şişkinlik oluyor o kadar 🤗bebişimi bugün gördüm %100 olmayan bir tahminle erkek dedi doktor 🤗
___3bruli___ Oktay vallah seutanin kulağına kurşun benim bu Ayım çok güzel geçiyor kasik agrimlarim hariç 😇😄😊 bi tane cadi'm olacakmış 😇😀
EsraMtGlmez Bendede baş ağrısı oluyor ama bulantım falan yok bizim doğumumuz yani bu 11 haftaların nezmana denk geliyor hangi aya ?
MeftunAnnee Oktay 13+3 benimde kızlar biraz belimde ağrı var ondan başka hiçbişey yok hamile olduğumu bende hissedemedim daha ama olsun cinsiyetinide öğrendim ben bu arada kızlar 😊
OglusAnnesi melegimibeklerken bende 13+1 canım benimde bel ağrım oluyor. Bide arada baş ağrısı oluyor ancak normalmiş
ygmr Gulbahar canim aynisi benimde olui sol göğsüme bi sanci girioki anlatamam kalbim.sikisti olucem diirm ama nirmalmis
Duygucoban Oktay hicbisey fayda etmiyor ki doktor cok iyi bir ialc veriyorum sana dedi almadim adini bilmiyorum bulanti icinmis ben cok ialc icmek istemedigim icin bekliyorum ama bole giderse kullanicam cnku 6 kilo kadsr verdim tamam veriliyor ilk zamanlar ama su bile icmeiyorim bazen
OglusAnnesi Duygucoban gastren duo diye bi şurup vermişti doktorum mide yanması ve bulantılar için faydasını görmüştüm. Doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz
Handeberkay Kızlar 24 saattir geçmeyen bir başağım var kafamı kesip atıcam nerdeyse😭12 haftalığım minoset parolda çok hafif geliyor ağrıdan uyuyamıyorumda önerileriniz varmı başka bugun nane yağı aldım onla masaj yapıyorum ama oda nafile
Oktay Handeberkay eczanelerde headstick var ondan alıp ağrıyan yere sürebilirsin soğutarak agriyi cekiyor ben hamile olmadan oncede ilaç icmeyi sevmediğim icin onu kullanıyordum
SmeyraKzltaAkgz Kızlar bende 6 haftalık hamileyim bugun kalp atışlarını duydum 😍 ama insan hala inanamıyor ve benimde bulantılarım aşırı derecede özellikle sabah 6 7 gibi açlıkla uyanıyorum ama bulantıdan bişey yiyemiyorum ne zaman geçicek bu durum yemek yemeyi özledim🤧