Oktay Selam kızlar ben 13. Haftaya giriyorum hamilelikte kimler ne sorun yasıyor konuşalım birbirimize destek oluruz fikir veririz 🙂
MeftunAnnee Oktay 13+3 benimde kızlar biraz belimde ağrı var ondan başka hiçbişey yok hamile olduğumu bende hissedemedim daha ama olsun cinsiyetinide öğrendim ben bu arada kızlar 😊
Oktay Rumeysa bende aksam saatlerinde kotu oluyorum bu haftaya kadar hersey güzeldi bide yanması ve bulantısı basladi biraz sizde var mi ?
Duygucoban Yorgun.... birde benim sabah ve aksam mide bulantim oluyor saat 6 dan sonra pilimm bitiyo isten eve gidip hooop yataga
Oktay Duygucoban benimde mide yanmam ve bulantım cok kotu bir 5-6 haftamda cok olmustu bide bu haftada var 🙁 azaltmak icin bisey yapıyor musun peki bulantılarını ?
___3bruli___ Oktay vallah seutanin kulağına kurşun benim bu Ayım çok güzel geçiyor kasik agrimlarim hariç 😇😄😊 bi tane cadi'm olacakmış 😇😀
Duygucoban Oktay hicbisey fayda etmiyor ki doktor cok iyi bir ialc veriyorum sana dedi almadim adini bilmiyorum bulanti icinmis ben cok ialc icmek istemedigim icin bekliyorum ama bole giderse kullanicam cnku 6 kilo kadsr verdim tamam veriliyor ilk zamanlar ama su bile icmeiyorim bazen
melegimibeklerken 13+5 👶🏻❤ Ara sıra karın ağrısı oluyor. Vajinal akıntı başladı bi haftadır. Bel ağrısı zaten çok fazla. Başka da sıkıntı yok çok şükür. Bebeğimi hissetmiyorum henüz. Hamile olduğumu hiç hissetmiyorum hatta bu normal mi
Lamelif melegimibeklerken bende 12+3 oldum belim çok ağrımaya başladı karnım ağrıyor arada akıntımda var
HlyaaARslan melegimibeklerken canım benim bebeği 4. Ayda hissedeceğiz inşallah daha çok erken bende her gittiğimde aynı soruyu soruyorum doktoruma 😂
OglusAnnesi melegimibeklerken bende 13+1 canım benimde bel ağrım oluyor. Bide arada baş ağrısı oluyor ancak normalmiş
Oktay Lamelif bende 12+5 teyim akıntı bende de basladi agri yok cok sukur ama bulantı mide yanması feci 🙁
mrvsevimli Merhaba, bizde 12+1 iz. Bu zamana kadar deli gibi bulantım kusmam oldu, zofer verdi doktor onu icince daha iyiyim, Allah kolaylik versin hepimize
HlyaaARslan Bende 14 haftalık hamileyim. Oğlum sağ olsun kendini sık sık hatırlatır. Sabah akşam mide bulantısı olur. Ben burdayım anne der gibi 🤰🤰f
ece123 Merhaba bnde 13+4 günlk hamileyim 7 haftalıkken başladı şiddetli mide bulantısı çok kötüydüm herşeyden tiskindim herşey kokuyodu 3 kilo verdim şuan biraz azaldı ama hala geçmedi🤦🏻♀️ Sürekli halsizlik var.Gazlı hiç birşey yiyip içmiyorum ama sürekli gaz sorunu yaşıyorum.
Rumeysa Bulantım azaldı bu hafta ama mide yanması bende de var ama en dayanılmazı halsizlik uyku hali
Glsmumul 13+4 olduk bugün. Mide yanmalarım yaklaşık 1 haftadır var 😑 bulantılar eskiye göre azaldı çok şükür. Hı bide sürekli uyku halindeyim yakında ayakta uyucam 😂
Glsmumul Karın bölgesine birşeyler sürmeye başladınız mı acaba başlamak gerekiyor mu. Sadece niveanin vücut kremini kullanıyorum duş sonrası 😏
gnc Bende çok şükür sadece mide yanması var ona da çözüm buldum ayva mucize gibi birşey kızlar sizde deneyin
Gulbahar Ya benim göğüslerim özellikle sol taraf arada bıçak batması gibi oluyo ve kalp sanıyorum çok korkuyorum 😞
ygmr Gulbahar canim aynisi benimde olui sol göğsüme bi sanci girioki anlatamam kalbim.sikisti olucem diirm ama nirmalmis