MeftunAnnee Deniz14 bana da 2 Haziran dendi canım 😊 ama doktorum Mayıs sonu 1 Haziran arası muhtemelen olur dedi 😊 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin canım 😊
Sirin 13 haftalığız bizde iyiz genel olarak 4 yada 5 haziran dedi dr dün kıza benzetti kesin demedi sizce yanılma olur mu
Busra Selam kizlar nazar degmesin ama benim hicbir sikayetim yok ben hamile olmadan once naslsam simdide oyleyim 13+2 gunluk hamileyim sizlerin allah yardimcisi olsun
Deniz14 Busra Maşallah biz de 13+3 üz ve aynı durumdayız hiç bir şikayetimiz yok🙏🏻 Cinsiyeti öğrenebildiniz mi
Busra Deniz14 ogrendik 10+ 5 gunlukken erkek dedi 13+5 yine erkek dedi degismezse erkek bebegim olcak insallh tabi 🙏 Sizin pki
Deniz14 Busra az önce hastaneden geldim daha belli olmaz dediler devlet hastanesinin saçmalıklarımdan bıktım
Bebegim 11 haftalıkken kız gibi dedi şuan 13 haftalığız bidaki ay belli olur dedi bekliyoruz bakalım değişirmi acaba 😄😄
Busra Deniz14 Olsun sikma canini daha vaktin var demekki birdahski sefere insallh ne zamn cagirdi bidaha doktor
Oktay Ben bugün devlet hastanesine gittim cinsiyeti göremeyiz dediler çıktım özele gittim cinsiyeti hemen söyledi kesin dedi ve de ..devlet hastaneleri bilerek söylemiyor kızlar