Zeynepli1234 maras46 ya ben bunu bilmiyordum 😱4haftalık hamileyken ve 8 haftalık hamileyken geçtim ben bişey olmuş mudur 🥺
maras46 Zeynepli1234 niyetim sizi endişelendirmek değil ben uçakla hiç seyahat etmedigim ıçın işleyişi bilmiyorum o yüzden bilgi almak istedim canınızı sıkmayın ters bir durum olmuş olsaydı doktorunuz söylerdi ya da Allah korusun bi sikintiniz falan olurdu caninizi sikmayin insallah bir şey yoktur bebiste 🌸
AZE62 maras46 hamile olduğunu söyle hemen yandan geçirip elle kontrol ediyorlar. Ben doktoruma sormuştum geçme Xraydan demişti. Yandan geç mutlaka demişti. Zaten hepsi anlayışla karşılıyor ❤️
Cemrenur maras46 ben doktorumdan izin aldigimda uçağa izin vermişti qma xray için rapor yazdı hastamin geçmesine musaadem yoktur diye yandan geçirdiler üzerimi de elle aradılar canım
maras46 Cemrenur anlıyorum keşke daha önce görmüş olsaydım bu x ray konusunu rapor falan bilmiyordum ben şimdi de araya haftasonu gördü pzt uçuş var
Mammimammi maras46 ben geçiyorum. Radyasyonun yaymıyor. Sadece manyetik alan oluşturuyor. Birkaç saniyede maruz kalınıyor. Aynı manyetik alanı evdeki bulaşık çamaşır makinesi oluşturuyor.
maras46 Balyanakmom buna artı olarak devlet dairelerinin girişlerinde de var hiç düşünmemiştim uçak yolculuğuyla karşılaşınca x ray da dikkatimi cekti gerci daha önce hiç uçakla seyahat etmedim genelde özel araç tercihimizdi
RuzgarsMommy Doktorum rapor vermisti bana geçme dedi Yurtdışı seyehatimde geçmedim Sabiha Gökçen dekiler zaten gecirtmiyor anlayışlılardi rapora bakmadilar bile Ama Fransa dakiler sinir etmişti :/
maras46 tgba34 bnm gobis çok hafif var dışardan birazcık belli oluyor ama dediginiz gibi ondan daha fazlasına evimizdeki beyaz eşyalar bipe sebep oluyormuş diye okudum bilgi kirliliği çok bende napacagimi bilemedim
maras46 Betulfatih ah ya keşke önceden bilseydim doktora sorduğumda sakıncası yok dedi raporu da bilmiyordum kendisi debrapor yazılıyor falan demedi 🤦♀️
Betulfatih maras46 Veriyor canım seninki uğraşmak heral istememis. Özelde başka bir doktora git iste Deere yada veriyorlar direk al mutlaka şu durumda hiç havalimanlari insiyatif göstermez bile
minikbebeklerim maras46 x ray kursu almıştım ben yani x ray görebileceğiniz her yerde büyük şehirlerde avmler dahil bir çok yerde çalıştım.
minikbebeklerim maras46 hatta bu radyasyonu ölçen bir cihaz var onunla ölçtüğümüz zaman dön makinesinde x ray cihazından daha fazla radyasyon olduğunu biliyorum. Ya da birini aradığımızda karşı tarafın telefonu ilk açtığı an ki o kadar yüksek bir radyasyonu kulağımıza dayayıp alıyoruz.
maras46 gokcecan daha 19 haftalığım çok hafif belli oluyor ölme güzel işleriniz rast gitmiş umarım istanbuldaki çalışanlarda aynı anlayıştadırlar
ipkklmn maras46 ben hiç geçmedim Antalya havaalanında, üstümü aradılar elime koluma bant gibi bişey sürüp onu bilgisayara tarattılar.
Cemrenur maras46 canım söylesen yeterli sanki bana rapor yazdı ama istemedi görevliler hamileyim deyince tamam deyip kenardan gecirdiler ayakkabimi falan çıkardılar öyle
Arya12 maras46 sizin rapor almanıza gerek yok. Hamile olduğunuzu sözlü beyan etmeniz yeterli güvenlik görevlilerine. X rayden geçmemek için.