Cigdemanne_01 maras46 ben sürekli türkiyeye gelip gittim hamileyken kesinlikle geçmedim hamileyim dedim ve yandan geçtim elleriyle arama yaptılar bu kadarcık. Zararsız diyenlere bakma geçme canım
Betulfatih maras46 Veriyor canım seninki uğraşmak heral istememis. Özelde başka bir doktora git iste Deere yada veriyorlar direk al mutlaka şu durumda hiç havalimanlari insiyatif göstermez bile
Syma-35 maras46 canım sen zaten görevlilere hamile olduğunu söylediğin zaman xr cihazından geçirmiyorlar seni bayan güvenlik senin üzerini arıyor bu kadar Ama hamile olduğunu söyle
Pirayem maras46 Evet riskliymiş ben geçmedim doktorum uçağa bineceğimi öğrenince gebelik raporu verdi onu gösterdik elle aradılar bir de parmakla bi tarama yaptılar o kadar
Kbrazs Dün ucakla seyahat ettim.gorevlilere hamile oldugumu x ray dan gecmek istemedigimi soyledim sadece elle arama yaptilar hic bir problem olmadi.
Mervee09 maras46 ben 28 haftalıkken uçakla seyahat ettm canm mecbur gectm hamile olduğumu söylersem doktordan onaylı izn isterler diye söylemedm ama eğer senn iznin varsa geçme hiç
Arya12 maras46 sizin rapor almanıza gerek yok. Hamile olduğunuzu sözlü beyan etmeniz yeterli güvenlik görevlilerine. X rayden geçmemek için.
Cemrenur maras46 canım söylesen yeterli sanki bana rapor yazdı ama istemedi görevliler hamileyim deyince tamam deyip kenardan gecirdiler ayakkabimi falan çıkardılar öyle
Edsn Balyanakmom ben de biraz önce öğrendim ,zararlı olduğunu avmdeki güvenlikçi bayan söyledi sağ olsun şimdiye kadar o kadar avmye gittim kimse uyarmamıştı🙄
Balyanakmom Edsn valla helal olsun söylediyse gerçekten kimse uyarmıyor benim karnımda çıkmadı henüz inanmazlarda zaten mecburiyetten gittim gerekirse hiç gitmem
EsraUmt Temmuz7 geçmek zorunda değilsiniz kenardan geçerseniz kimse birşey diyemez bayan personel kontrol ediyor öyle durumlarda
Temmuz7 EsraUmt Almanya da geçirmediler üstüne birde kırk defa karnını elliyorlar ama belgen olursa bilemem
EsraUmt Temmuz7 hamile karnı mı taktın gerçek hamilelik mi ona bakıyorlardır.Çeşit çeşit insan var sonuçta
Edsn Balyanakmom söyledi kadın teşekkür ettim ben de sayesinde öğrendim çünkü yere 34.haftada öğrendim ama zararın neresinden dönersek kârdır