EceAydn Buse24 artık gitmiyorum 🙂 genç bir bayan vardı adını hatırlamıyorum eda olabilir, Fatih beyi çok istedim ama çok doluydu
Mervezngn Hicranhicran evet o hastane hale hanıma gidiyorum o hastanede Doğum ebesi tanıdığım var o önerdi doktoru
Handemre Of cidden bu konu çok yoruyor 😕 ben hastane değiştirmeye karar verdim ztn dünde doktorum hastaneden ayrıldığını yazdı bana şuan Koç üni hastanesine başlayacakmış bilgisi olan var mı ???
handedncl MerveNurPatnos Tugcike ben bir ar gittim ama hiç memnun kalmadım doktorum tuğba hanımdı. Ve sonrasında bir tanıdığım normal doğum yaptı orda kız 36 saat sancı çekti,ve doğum sırasında doktoru çocuğun omzunu kırmış . Olabiliyormş böle ieyler ancak aileye sölememiş bile eve geldikten 2 sonra kolun morarması ile anladı aile durumu
Tugcike handedncl bende tugba gunay hanıma gittim ilgili geldi bana ama bilemiyorum eger böyle şeyler coksa bende orda yapmam herhalde
EdaOktar Tatilcimcime çamlıca erdem hastanesi muayene ücretleri ve doğum fiyatlarının uygun olduğunu duydum. Arkadaşım orada doğum yaptı iyi bi hastaneydi doktoru adalet hanım arayıp bilgi al istersen. Yanlış hatırlamıyorsam muayene sgk lı 60 doğum 1250 civarı bişeydi.
Duygu123 Hayalveannesi bı kere tam kan sayımı açlık vs istemişti ilk aylarda yapılan testler varta onları sonradan ikili test istedi başka test istemedi senden ne istedi ki çok mu tahlil istiyor
Hayalveannesi Duygu123 yok ya normal hatta bana dışarda bile yaptırabilirsin demişti yani 2 ki testi yaptırdığımda 3 lü ve 4 lüye gerek olmadığını sadece detaylı istiyorum sizden başka da birşey istemedi
Ezgi34 Dfmuhammed meraba hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende oraya geçip doğumu orda yapmayı düşünüyorm da birde analık sigortasında da 450tl mi acaba bilginiz varmı bu konu ?
Dfmuhammed Ezgi34 bildiggim kadaryla fark etmiyordu cunku ben surekli oraya gidiyorum sormustuk surekli buraya geliyoruz diye fark etmiyor demislerdi
Aseloyku1 Ezgi34 merhaba bende Güney’e gıdıyorum nehır hanıma memnumda güler yüzlü doğumda da ınsallah denk gelır fıyat konusundada degısmıyo analık hakkı sıgorta gıbıymıs aynı bana oyle denmişlerdi bende analık hakkından yararlanıyorum sadece ılacta gecmıyo malesef
Aysenurulus handedncl çiğdem hanımı genç buldum dediniz ya onun için 35-36 yasında 2cocuk annesiymiş dedim😊😊
Elif00 ZeynepDemiraglar Biraz önce bende ayni seyi soyledim erdem hastanesi var arkadasim dogum yapti sirin hanimda memnun kaldi acaba diyorum medicineye degilde orayami gtsem
ZeynepDemiraglar Elif00 Galiba Bende oyle yapıcam görumcem çok memnunmuş Ama medisinedeki bilgilerimizi oraya nasıl taşıcaz
Elif00 ZeynepDemiraglar O zaten sana soruyor adet tarihini kac haftalik oldugunu daha once hastalik geçirdinmi hangi ilaclari kullaniyorsun falan
Gebbe DilekAlkanat ama normalde o kadar pahalı değil bi arkadaşım da muayene ücreti olarak 200 tl veriyo başka arkadaşım 70 yada 80 diye hatırlıyorum ücreti çok olanlar genelde akşam hastanede olan doktorlar oluyo bildiğim kadarıyla
DilekAlkanat Gebbe hayir ben normal gun icinde gidiyorum senem hanimdan takipliyim nobetci doktora gitmedim hic.
Duygu123 Hayalveannesi bana da aynısını söyledi dışarda da yaptirabilirsin istersen kan tahlillerini dedi. Benim eşim o hastanede çalışıyor biraz torpilliyim ücretlerde felan dışarda yaptırmasını hiç birini 😊
Duygu123 Hayalveannesi normal doğum istiyorum canım inşallah bebisten izin verir buna 😊 sen ne istiyorsun
ZeynepDemiraglar Elif00 Ozaman direk Oraya gidiyom Randevu alıp sende oyle yap arama doktor kafam allak bullak oldu zaten hiç sevmem boyle işleri