ggzmkrcc ZeynepDemiraglar Seymakakisim Dün kontrole gittigimde canım benim bugun son kızımı evlendircem hazırlıklar falan dedi sonra da calısmayı düşünmüyorum dedi. O hastanede 2 tane doktorum gitti bende sogudum artık bi züleyha ve nuriye hanım kaldı onlar da zaten cok yogun şimdi başka hastaneye gidecegim artık 31 haftalık olduk ama
ZeynepDemiraglar ggzmkrcc Bende oyle başka hastaneye gitmeyı düşünüyorum Erdem hastanesi varmış şirin hanım gorumcem ona gidiyor onu önerdi oda güneşlide 40tl muayne ücreti
Gebbe DilekAlkanat beylikdüzü medilife e gitmeyi düşünüyorum bende normal doğum orda 900 diye biliyorum doktordan doktora değişiyor olabilir
DilekAlkanat Gebbe doktordan doktora degisecegini sanmam cunki normal dogum olursa ve gece olursa kendi doktorunuz gelmiyormus zaten nobetci doktor dogumunuzu yaptiriyormus
ggzmkrcc ZeynepDemiraglar hmm buraları çok bilmiyorum duymadım ama bende gop medical parka karar verdim
Seymakakisim ggzmkrcc ZeynepDemiraglar kızlar karar verirseniz banada haber verir misiniz ben çok kararsızım soğudum iyice ama Medipol Esenler yakınsa o hastane güzel ablam orda doğum yapti
ftmfts ZeynepDemiraglar benim evime cok yakin bi hastane. giderseniz görüşlerinizi bana da yazabilirmisiniz?
Elif00 ZeynepDemiraglar Biraz önce bende ayni seyi soyledim erdem hastanesi var arkadasim dogum yapti sirin hanimda memnun kaldi acaba diyorum medicineye degilde orayami gtsem
Gebbe DilekAlkanat ama normalde o kadar pahalı değil bi arkadaşım da muayene ücreti olarak 200 tl veriyo başka arkadaşım 70 yada 80 diye hatırlıyorum ücreti çok olanlar genelde akşam hastanede olan doktorlar oluyo bildiğim kadarıyla
handedncl MerveNurPatnos Tugcike ben bir ar gittim ama hiç memnun kalmadım doktorum tuğba hanımdı. Ve sonrasında bir tanıdığım normal doğum yaptı orda kız 36 saat sancı çekti,ve doğum sırasında doktoru çocuğun omzunu kırmış . Olabiliyormş böle ieyler ancak aileye sölememiş bile eve geldikten 2 sonra kolun morarması ile anladı aile durumu
dilekbtl Sema34 saka yapıyorsunuz galiba i kere gittim allah düşürmesin leş gibiydi her yer muayene ettiği yer bile önceki kadından kan kalmş öyle kurumuştu degiştrmemşler
Sema34 dilekbtl Ben hamileliğimin başından beri oraya gidiyorum hic öyle bişeyle karşılaştmadim gittiğim doktorda cok iyi ilgılenıyor.
ilaydabaykara Merhaba ben de medipol megaya gittim o hastanede devam etmek istiyorum açıkças, 2 aylık hamileyim ama doktorumdan memnun kalmadım o hastanede önerebileceğiniz doktor var mı?
Erkekannesiiii ilaydabaykara Hangi doktora gittiniz? Benimde 33 hafta ve hala Doktor konusunda kafam karisik.
ilaydabaykara Erkekannesiiii doktorun ismini verip rencide etmek istemiyorum belkide bana soğuk gelmiştir ama tavsiye üzerne gittiğim halde memnun kalmadım siz hangi doktora gittiniz
Erkekannesiiii ilaydabaykara 1 kere Duygu hanima bir Kere de Songul hanima gittim bi sorun yasamadim ama tamam iste budur da diyemedim
ilaydabaykara Erkekannesiiii Allah allah yaa niye karar veremiyoruz hala 🙁 bir an önce doktor konusunda kafam rahat olsun istedikçe olmuyor
Erkekannesiiii ilaydabaykara aslinda benim doktorum varmi da devamli gittigim o Beni istemedi Gibi bisey oldu😂 zaten doktoru hastanede bulmak sorundu surekli yoktu en son da tsh degerim 3.12 oldu diye sen bence daha donanimli bi hastane he git dedi 29. Haftamda bende Boyle Ortada kaldim.