Tugcike handedncl bende tugba gunay hanıma gittim ilgili geldi bana ama bilemiyorum eger böyle şeyler coksa bende orda yapmam herhalde
handedncl Tugcike valla bende ona gidiordum işte sonra kendisi böle bi doğum yaşatınca tanıdığıma bıraktım bende
Sema34 dilekbtl Ben hamileliğimin başından beri oraya gidiyorum hic öyle bişeyle karşılaştmadim gittiğim doktorda cok iyi ilgılenıyor.
Duygu123 Hayalveannesi normal doğum istiyorum canım inşallah bebisten izin verir buna 😊 sen ne istiyorsun
DilekAlkanat Gebbe hayir ben normal gun icinde gidiyorum senem hanimdan takipliyim nobetci doktora gitmedim hic.
Duygu123 Hayalveannesi hastanenin sahiplerinden birinin özel şoförü canım 😊 sezeryan çok ağır oluyor ben ameliyatımı açık sezeryan şeklinde olmuştum o zaman dikiş acısı cok çekmiştim o yüzden istemiyorum ya bı anda biter normal doğumda acı sonra çekmek diye düşünüyorum 😊
Mervezngn Hicranhicran evet o hastane hale hanıma gidiyorum o hastanede Doğum ebesi tanıdığım var o önerdi doktoru
Hicranhicran Mervezngn Bende hale hanımı duymuştum ama yengem gitmiş üslubunu pek beğenmemiş serap hanımı önerdi ona başladım bende daha ilk defa gittim ama kadın kalbimi çaldı ki zaten o hastanenin doçent doktoru aynı zamanda tüp bebek uzmanı o yüzden içime sindi
Kbrazcan NaimeYilmaz memnun musun gerçekten canım bende Zeytinburnundan o doktora gitmek istiyorum ama karar veremedim
Cotton Nerdeyse tüm mesajları okudum ve annelerin bukadar sıkıntı çekip kararsız kalmalarına üzüldüm, doğum ve süreci de riske atılacak Bi durum değil Allah hepimize kolaylıklar versin
Mervezngn Hicranhicran yine hale hanıma gidiyim aynı devam ederse bide sizin dediğinize giderim sağolun 🤗
Duygu123 Hayalveannesi ne biliyor isin içinde dikiş olunca 😊 gerçi normalde de açılma az olursa dikiş oluyor ama 😊 korku işte bebek karar verecek ilerleyen zamanlarda
Busramami Aden ablam calismisti orda o zamanlardad kuzenimin 2 bebegi orda dogdu mennunlar ama kucuk bi hastane