Srhtzlyh glsmmc aynı durumdayız. Hayır rahatım uykum var güzelce yatağıma yatmışım ama yok uyuyamıyorum anacım😅🤷♀️
glsmmc Mihriban94 yok gündüz de uyuyamıyorum maalesef yani mesela şimdi kaçta yatarsam yatayım 6.30 gibi uyanıyorum, gün içinde max 15 dk gözümün daldığı oluyor o kadar ona da uyumak denmez dalamıyorum çünkü
glsmmc Mihriban94 30 da yoktu gibi hatırlıyorum 32den sonra arttı, bir de ben normalde çok yoğun çalışan bir insanım ama pandemiden dolayı izne erken ayrıldım sanırım bütün gün evde olmak da birader etkiledi
Sebseb Bende sirt agrisindan uyuyamiyorum 2 saat uyuyorum sirtim agriyo kalkip oturunca geciyo. Gidip tekrar uyuyorum yine 2 3 saat uyuyunca tekrar agriyo 😔 parca parca uyuyorum malesef,su an 2.ci kalkisim
Aselberkan Sebseb yaaa benimde öyle yeni basladi sirt ağrılarım 38+3 olduk zaten uyuyamıyordum şimdi ağrılı kalkıyorum dolanıp tekrar yatıyorum ama yok yani
glsmmc Sebseb sırt ağrım şükür hiç olmadı ama 24-26 arası beni ağlatacak kadar bel ağrım vardı şükür o şiddetli hali geçti
Sebseb Aselberkan valla Ben dönüşümlu olarak bel ve sirt agrisi cekiyorum hamileligin basindan beri😔 bel agrisina gene dayaniyorum da sirt agrisi cok fena oluyo zonkluyo resmen sirtim. Ben kalkip belime yastik koyup biraz tv izleyip geri yatiyorum oyle oyle uyuyabiliyorum iste
Sebseb glsmmc benimde 2 gun gecse 3 gun agriyo, belim aagridigi da oluyor bide fitik vardi bende sanirim o da tetikliyo. Bel agrisi gene dayaniyorum da sirt agrisi cekilmez oluyor bende.