glsmmc Kasimannesi_ 32den sonra uyuyakalmaya başladım sanırım, gerçekten insanı çok yoran bir durum. Ama şöyle de bir şey var ki haftada bir kez falan 12 gibi uyuyabiliyorum gerçi o zaman da 4-5 gibi kalkıyorum 😂
Sebseb Aselberkan valla Ben dönüşümlu olarak bel ve sirt agrisi cekiyorum hamileligin basindan beri😔 bel agrisina gene dayaniyorum da sirt agrisi cok fena oluyo zonkluyo resmen sirtim. Ben kalkip belime yastik koyup biraz tv izleyip geri yatiyorum oyle oyle uyuyabiliyorum iste
Sebseb glsmmc benimde 2 gun gecse 3 gun agriyo, belim aagridigi da oluyor bide fitik vardi bende sanirim o da tetikliyo. Bel agrisi gene dayaniyorum da sirt agrisi cekilmez oluyor bende.
Sebseb glsmmc insallah canim zaten az kaldi cekicez o kadar da artim iki bebek tasiyorum kolay degil 😊
Tbusraaa glsmmc 9 ayın sadece 1,5 ayı çok güzel uyudum canım onun dışında sıfır uyku dr hormonlar dedi ve her kadında uyku isteği olmayabilir dedi bende uykusuzluğa hazırım sanırım sadece gelmesi kaldı oda gelmiyor 😁😁
Tbusraaa glsmmc valla 39+4 olduk yavrum ptesiye kadar beklemeye karar verdi doktor gelmezse Salı ya da çarsamba alacağım artık dedi 😭