glsmmc Bu saat oldu hala uyuyamadım, zerre kadar da uykum yok, sanırım kızım annecim hazır ol uykusuz gecelere diyor 😂 sizde durumlar nedir hanımlar 😊
Vildan_C glsmmc Al benden de okadar her gece uykusuzluk ölü gibi uykum gelmesi lazım ki uyuyayım yoksa yatakta dört dönüyorum sabaha kadar buradayız 😂😂😂
Tatlisannedilekk glsmmc gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum🤦🏻♀️ 3gibi anca uyuyorum 6buçukta ayaktayım hergün sonra koca gün birdaha uyku yok😔
elkakimmon glsmmc ben sınavlara çalışıyorum, kuşum da annesi gibi baykuş olacak ki sabaha karşı uyanıp dans ediyor karnimda 🙈 o da gececi 🐟🐟🤣🥰
glsmmc Vildan_C valla artık dönmemden kocama fenalık geldi😂 gerçi bugün galiba çok yorulmuş hiç uyanmadı o kadar dönmeye😂😂
glsmmc DenizKokusu neyse ki forum kısmı var da onu okuyorum vakit geçiyor ben de yoksa sabaha kadar kafayı yiyeceğiz
glsmmc Tatlisannedilekk günleri o kadar uzun yaşamaya başladım ki ben de, mümkün olduğunca geç kalkmaya çalışıyorum ama 6-6.3 arası uyanıyorum hep
Tatlisannedilekk glsmmc aynen sanki alarm kurmuş gibi hergün 6buçukta uyanıyorum çok sinir bozucu oluyor, doğum sonrasına hazırlıklı olcaz bu gidişle🤭
Gnlll Kızlar acil cevp bekliyorum sizden yarım saat önce nimes diye bi ilaç içtim ilacımla karıştırdım 31 haftalığım bişe olur mu yatamıyorum korkudan 😞😞
teletabi Gnlll canım bi tane ilaçtan bişey olmaz stres yapma kendine doltorunun numarası varsa sor istersen için rahat etsin bende yanlışlıkla annemin astım ilacını içmiştim prilam diye 🤦🏼♂️
Gnlll teletabi kaç. Haftalıkta içtiniz ??reçetesine baktımda ağrısı kesici diyoda nimes adı hamileliğin 6 ayından sonra kullanmaması gerektiğini yazıyor o yüzden çok tereddüt kaldım 😞 doktorun nosu yok maalesef 😞
teletabi Gnlll 37🙈🤦🏼♂️ Bi taneden birşey olmaz canım devamlı kullanımlarda dediğin gibi sıkıntı olabiliyor ama tek bir ilaçtan zarar gelmez