DidemYldrm Deletedmom05 bir tane arkadaş eskisi gibi olmadı benim yazmıştı kimisinin daha sıkı oluyormuş öyle yazmıştı benim de kafam karıştı açıkcası
Deletedmom05 deletedmom351 Ya tabi normal doğumun güzellikleri bambaşka . Ama acı korkusu ve bu açtığım konu beni itiyor seZeryana
Deletedmom05 Annesinin1tanesi Doğru canım haklısın. Ama işte çevreye kulak asmasan da acaba mı ki diyorsun. Doktoruma hiç sormadım bu konuyu😞
Annesinin1tanesi Deletedmom05 tabi ki de insann aklnda hep bi soru işareti kalıyor canm ben o yüzden anneme soruyorum. En ince detayna kadr öğrenmek istiyorum çnkü. Şuan doğum yapacağım yerden ve doktrumdan çok çok uzakta yaşıyorum ama doğuma gittimde ilk işim aklmdaki bütün herşeyi doktrma sorup konuşmak olcak. İçini ferah tut canm kadın vücudu mucizevi birşey. Rabbim herşeyi öle güzel tasarlamış yaratmış ki 🤗😍
Bgmbgm Deletedmom05 yok cnm ya ne genişlemesi dikişler bile hemen tiparlio zaten kendini yenileme hızı yükselmiş oranin benim okadar dikiş atıldı 5 sene oldu doğum yapalı hiç dikiş izi bile belli değil şuanda ne kadar sürede yeniledi onu bilemiyorum ama unuttum zaman gecince
Deletedmom05 Eliffff Evettt Onuda duydum 😂 ama illlaki bi canlı kafası çıkıyor genişleme olacağına ben kanaat getirdim
Deletedmom05 Kdrfts Canım doktorum normal diyor. Fiziksel özelliklerin de normal Doğum için gayet iyi diyor 🙄 işte korkumu yenebilirsem
Anne3434_ Deletedmom05 adı üstünde normal doğum Allah düzelmeyecek olsa neden normal olarak bunu versin başkasının sözlerine itibar etmeyin herkesinki farklı olur
Deletedmom05 Perimm Canım bu bal 🍯 konusunu annem de bana anlatıyor sürekli.. Ne güzel maşallah bide siz gibi Doğum yapmış kişilerden duyunca daha iyi oluyor insan
Deletedmom05 [bilinmeyen] 😂😂 sizde durum tam tersmiş. Bana da herkes normal diyor ben sezeryan istiyorum dedikçe,, annem de kızıyor😂😂 dikiş mi seni çok cesaretli gördüm ben canım 😂😂 hemen doğururursun senn
Deletedmom05 Kibarbaby O nasıl soru? Kapalı görünmeyen bi yer diye mi düşünüyorsun? Eşin ile özel hayatın yok mu? Korkuların?
Kibarbaby Deletedmom05 gayet bi soruydu halbuki. Şahsen vajinamın bozulmasını neden düşüniyim yok yani bozulsa ne olur ? 😂 bozulsa dahi neden eşimle özel hayatımı etkilesin ne alakaa ?
Gazel Deletedmom05 Ben 11 sene önce normal Doğum yaptım hiç bir bozulma olmadı Doğumdan birkaçsene dktr gitmiştim rutin kontroller için dktr gıcık bir adamdı alttan muamele ederken dedi tabi sezaryen Doğum yapıyorsunuz böyle dar kalıyor dedi ben ne alaka ben normal Doğum yaptım demiştim yani okadar anlaşılmadı demekki benimde çok kesiğim ve dikişim vardı ama özellikle Doğum başlarken o sancı sırasında özel dikiş istiyorum diye bağırıyordum🙂
Deletedmom05 Gazel Canım ne güzel şanslısın o zaman sen . Dikiş kısmı beni etkiliyor... normal olursa bi ona dayanamam gibi
Keriminmutluannesi Deletedmom05 tanıdığım birçok kişi vajinasının hamile kalmadan önceki gibi olmadığını söylüyor, genişleme falan felan ilk doğumdan sonra vücut kendini zamanla toplarmış eğer kilolu bir bebek doğurmadıysanız vajinanız eski haline döner,ama 2-3 cü çocuğu doğuruyosanız bide kilolo bi bebek gelmişse o biraz zorlaşıyor
Deletedmom05 Keriminmutluannesi 🤔 Hadi yaa. Doğru bide kafası çok büyükse bebeğin. Zaten mantıklı geliyor sonuçta bi canlı çıkıyor. Çok afedersiniz ama mesela kız iken nasıldı? Evlenince az da olsa bi değişim oluyor. Bide doğurunca🤔🤔