yakamoz Tugceince Ben yaşamadığım icin bilemem fakat sezeryan yapan herkes korkulacak bir sey oldugunu söylüyor zaten her seyin normalini Allah nasip etsin
Tugceince Deletedmom05 normal Doğum açıkcası her yönden iyi sezryn göre ancak bi arkdşm var ilk çocuğunu normal doğurdu. Çok genişlediğini pişman olduğunu söylüyor eşi bi çaresini bulmasını istemiş Şimdi Ameliyatla filan eskisi gibi yaptırmayı düşünüyor . Ama herkeste böyle midir bilmiyorum
Deletedmom05 Tugceince Ya işte bende bunları çok duyduğum için acaba mı ki diyorum bu zamana kadar neden korksam başıma geldi. Bazıları için önemli değil gibi. Amaa bu benimle beraber eşiminde sorunu olur. Üstelik daha yeni evliyiz 10 ay bile olmadı... korkum tereddütüm bu yüzden..
Deletedmom05 Gazel Canım ne güzel şanslısın o zaman sen . Dikiş kısmı beni etkiliyor... normal olursa bi ona dayanamam gibi
Gazel Deletedmom05 yok canın inanki dikişi hiç anlamıyorsun zaten Doğum yaptığın için kendini süperkahraman gibi hissediyorsun zaten genelde uyuşturuyor farkında olmuyorsun sen hiç korkma dktruna güven normal Doğuma engel varsa sezaryen yapar zaten sen dktrla korkularını konuş dikişlerin için daha özenli olur çok iyi anlıyorum tabiki bozulmak istemiyoruz çokta haklıyız
Deletedmom05 Keriminmutluannesi 🤔 Hadi yaa. Doğru bide kafası çok büyükse bebeğin. Zaten mantıklı geliyor sonuçta bi canlı çıkıyor. Çok afedersiniz ama mesela kız iken nasıldı? Evlenince az da olsa bi değişim oluyor. Bide doğurunca🤔🤔
Keriminmutluannesi Deletedmom05 evet canim hamilelikte bile genişliyo düşün yani😁 ben sezaryen olucam bebeğim kilolu olduğu için eşim normal doğum yapmamı istemedi sancıdan falan korkuyomuş😂 ama benimde işime geldi hani kız iken çok dardı evlendikten bir kaç ay sonra genişlediğini hiss ettim zaten öncesi gibi olmadığını... şimdi 9 aylığız şimdi dahada geniş ama doktor sezaryen olursam eski haline döneceğini söyledi hamilelikte bebeğin baskısıyla genişliyomuş
Keriminmutluannesi Deletedmom05 yok ya bence her ikisinin zorlukları var normal doğumda da kesi falan atılıyo dikiş oluyo vajinama dikiştense ben karnıma dikişi tercih edyorum çok hassasım bu konuda malesef kendimi ne kadar normal doğuma hazırlamak istesem de başaramadım kendime güvenemiyorum
Zeysamim Ben 20 yaşındayım, iki normal doğum yaptım. 3. Ye gebeyim. Ben bir bozulma görmedim. Yırtılsa bile dikiyorlar. Zaten vajina o özellikte yaratılmış bir organ. Kendini toparlıyor.
Deletedmom05 Zeysamim Canım maşallah sana. Bende 22 yaşındayım benim ilk doğumum. Şuan herşey normal Doğum gözüküyor diyor doktor.. illaki öyle diyenlerde var ama kötü söyleyende
Deletedmom05 Gazel Aynen canım inş dediğin gibi de olur . Kolay rahat bi doğumu kim istemez ki. Doktorumla ilk randevu da görüşmem gerek bu konuyu. Artık 7 aylık olduk. Yavaş yavaş kendimde o gücü görüp tamam normal Doğum demem lazım yada bi çare sezeryan
Tugceince Deletedmom05 evet dediğim gibi normal Doğum yapan arkdşmda fazlasıyla genişleme oldu kendisi için sorun değil ama eşi sorun yapıyordu . Onda olmuş sende olck die bşy yk ama oladabilir. Olsa da DHA sonra ufak bi amlytla düzeltilebilir. Bende olsa bende sorun yapabilirdim 🙂 ama allahtan sezryn olcmmm
Deletedmom05 Keriminmutluannesi ya kaç kilo canım bebiş. Ben de kilo aldım Bebişde bi an önce alsın 😂 ama doktor normal diyor inatla
Deletedmom05 Keriminmutluannesi Benimde çok güvenim yok. Öyle bi insanım ki bağıra çağıra beni seZeryana alın diyebilirim Doğum sedyesinde😂 acıya karşı çok hassasım.
Keriminmutluannesi Deletedmom05 biz 35 heftalıkken 3 kg dik şimdi bilmiyorum kontrolume daha 6 gün var😁
Kibarbaby Deletedmom05 gayet bi soruydu halbuki. Şahsen vajinamın bozulmasını neden düşüniyim yok yani bozulsa ne olur ? 😂 bozulsa dahi neden eşimle özel hayatımı etkilesin ne alakaa ?
Deletedmom05 Kibarbaby Üf çocuk felan msn? Yaş kaç? Seni etkilemez de eşini etkiler😂 bunları bi araştır gel derim
Tolsel deletedmom24 çok ilginç annem 4 doğum yaptı ve hala der aynı diye sizin duyduklarınızda farklı sorun vardır ya da doktor hatasıdır
Lonelinesss Deletedmom05 öyle bişey olamaz ya bende normal Doğum yaptım tekrar eski haline geldi hemde benim bir sürü dikişim olduğu halde hiç kafana takma