Akdulun15 Grcdnc Ben şehir değişikliği sebebinden dolayı geç almak zorunda kaldım. Hastane ile görüşüp detaylı bilgi alabilirsiniz herşey gibi doğum paketlerinde de sürekli bir fiyat artışı oluyor.
Dilos01 Cicilibicili muğla fethiye esnaf hastanesi muayene ücreti 100 tl normal doğum 2150 sezeryan 2850
Ayseege6156 umutbaby çok şaşırdım şuan az önce yanındaydım eşimi her zaman içeri alıyor hiç sorun yaşamıyorum DUYGU IŞIL GENCER doktorun adı başka duygu da var karıştırmış olabilirmisin çok tatlı ilgili bi doktor aslında
duygum19 Cicilibicili istanbul küçükyalı delta hospital muayene ücreti 95 normal doğum 1900 civarı sezeryanda 2500 du
herbiseyim Şimdi aradım hastaneyi Gaziantep Anka hastanesi Yasemin dokuzoglu sigortasız muayene 120 yine sigortasız sezeryan 2000 TL 🤗
busrakocaman Cicilibicili istanbul medipol mega Ayşe karahasanoğlu. Muayene ücreti 300 tl doğum 8500 tl. Hocamız çok iyi tavsiye ediyorum
Ayseege6156 busrakocaman bende oraya gidiyorum duygu ışıl hanıma doğum ücretlerini sormamıştım hiç bu kadar yüksek mi ya
Deletedmom328 busrakocaman ayşe hanım harika çok tatlı çok güler yüzlü tedavi sürecinde gitmiştim bir 3 ay kadar çok yardımcı oldu çok ilgiliydi💕
GizemKadirr Ebruaybars bende Hande hanıma gidiyorummm ve cok cokk memnunummm. Tekdendemi yapacaksınız acaba doğumu ?
Ebruaybars GizemKadirr evet canım inşallah tekdenle anlaştık eside orda çalışıyor daha iyi olur diye düşündüm , normal doğum mu sizin
Esrabbgm80 Bandırma Royal hastanesi Hayal beye gidiyorum muayene ücreti 100 TL doğum ücreti hakkında bilgim yok ama çok çok mennunum
bgmclk11 Fethiye esnaf hastanesine kemal beye gidiyorum 100 tl muayene ücreti ama doğum fiyatlarını hiç bilmiyorum. Bilen varsa bize de iletirse sevinirim 😅
Pinkly FatmaNur51 ben de arkadasima önerdim. O da yazılı bir soru sordu. Kan pihtilasmasi cikti transfer yaptırayım ni simdiden sizi dusunuyorum sonrasinda diye. Muayene olmadan bilgi veremeyiz demis sekreteri. Sekreterin tavrı çok garip geldi.
FatmaNur51 Pinkly Pinkly doktorla yüzyüze görüşmekte fayda var canım.. Pıhtılaşma derken o nasıl oluyor