Ebruaybars GizemKadirr evet canım inşallah tekdenle anlaştık eside orda çalışıyor daha iyi olur diye düşündüm , normal doğum mu sizin
GizemKadirr Ebruaybars evett esinde arkadaşım doğum yapmıştı. Ben hala karar veremedim 3 hastane arasindayim 🙆🏼♀️ Neye göre karar vermeliyim bilemedim 😊. Benim doğum belli değil henüz erken daha belkide o yüzden netlesemedik.
Gkhneminesn Cicilibicili istanbul beylikduzu medilife haftanesi burcu betul kazdal 110 tl muayne ucreti normal dogum 1450 tl sezeryan 2450 tl doktordan gayet memnunum guler yuzlu herseyi anlatiyor sorulari cevapliyor
Ruveydackm Konya medova hastanesi DR.güler altıntepe ben çok memnunum muayene ücreti 160 tl normal de sezeryanda 3100 tl 🙂
Yaseminnnnnnn Hilalklcc günlerdir forumlardayim bende hastane ariyorum ama soylenilen yerler malesef 4 bucuktan basliyor levent tarafindaym ben
glsnchll Slkrc93 tabiki özellikle sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. Ben kendisinden oldukça memnunum her seferinde Güler yüzüyle karşılar engin bilgisi ile sizi aydınlatır ve rahatlatır.
ymc0355 İzmir özel tınaztepe hastanesi Aylin Barbaros muayene ücreti 130 lira özel sağlık sigortası yaptırdık biz doğum ve muayene ücretleri dahil 4500 lira verdik yoksa sadece doğum o kadar fiyataydı özel sağlık sigortası çok daha mantıklı
Minnakkurabiyeveannesi Cicilibicili biz k.marasda ozel yasam hastanesi erdinc ozpolat muayene 65 normal dogum 500 sezeryan 980 mis 2. Dogumum olucak ilkim normaldi ama devlette yapmistim😇
Nesrinaycan Cicilibicili aydın Nazilli özel referans hastanesi dr Eray ulu çok memnunum 38 haftadayım bebeğini bekliyorum ☺️
Ulker93 Merhabalar ben özel levent hastanesine giden var mı onu sormak istiyorum ve bezmialem vakıf üni Dr mehmet serdar kütük muayenesi ücretli mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Yaseminnnnnnn Ulker93 bende sordum ama cevap veren olmadi dogum ucretini ogrendinizmi acaba na ozel levent in
thaliasmom Antalya yasam.hastanesi tam adı akdeniz sağlığı vakıf yaşam hastanesi. Doktorum semih şahin çok çok memnunum 110 gün önce sezaryen doğum yaptım 3500 tl.
Ulker93 Yaseminnnnnnn Malesef doğum ücretleri hiç bilmiyorum bende zorunlu sezeryan olucam onu daa öğrenemedim.. Ayrıntılı ultrason için yer bakıyorum şuan
Neslihan_1616 Bursa Yıldırım Doruk hastanesi doktorum Gizem Yıldırım çok çok memnunum çok ilgili bi doktor ayrıntılı şekilde bebeği inceliyo herşeyini.Muayene ücreti 140 tl henüz 13 haftalığım doğum ücreti hakkında bilgim yok.
ZeynepIsmail Cicilibicili Ankara Koru hastanesi cukurambar her muayenede 420 tl Özlem Bayramoglu mükemmel❤️
Yaseminnnnnnn Ulker93 ayrintili ultrasona kağan kocatpeye gittim 400 tl. Fiyatı. ünlü biri instagramdan bakablirsin cok iyi tane tane butun herseyi anlatti herseue cevap veriyor ve sabirla pozisyonu bekliyor bebegin cd foto aldim cok ilgiliydi önerir