umutbaby Ayseege6156 aynı doktora bende gittim ilk muayene de ama ısınamadım eşimi de içeri almadı bi daha da gitmedim
Gmze3422 umutbaby AA çok şaşırdım şuan duygu yardım biz sürekli eşim ile giriyoruz ilk günden son güne kadar ben başka doktor bulamadım ayrıntılı ultorosn için Ahmet giraya gittim mesela evet oda gayet ilgili davrandi ama muayne ücreti fazla olduğu için duygu hoca daha mantıklı geldi silivride seçme imkani da. Çok kısıtlı zaten kolon da da bebek yoğun bakım yok diye biliyorum ondan her ihtimale karşı hastane de önemli deyip Anadolu da devam ettim
Ayseege6156 umutbaby çok şaşırdım şuan az önce yanındaydım eşimi her zaman içeri alıyor hiç sorun yaşamıyorum DUYGU IŞIL GENCER doktorun adı başka duygu da var karıştırmış olabilirmisin çok tatlı ilgili bi doktor aslında
Betuldefnem umutbaby memnunum canım iyi bir doktor ben hastaneye gıcık oldum eş muyanede doğumda alınmıyor
er_aysenur Cagla5559 ahahahaha olabilir belki maskeden de olabilir tam olarak yüz yüze konuşamıyoruz ya ondan 😀
Busraseker Gizemizem Tülay hanıma ben de gittim duygusuz ve sert yorumları olan biri güleryüzlü değil ben Özgür hanıma gidiyorum enerjik güven veriyor ben seviyorum öneririm☺️
Kader13 Hilalklcc renkli ultrasonu bilmiyorum canım ben tek bı doktora gittim ama sadece 2 kere 3.gidişimde dogumum oldu. Devlette takibim yapılmıştı son anda 2 kere kontrole gittiğimde memnun kalmıştım ve güvenip orda oldum. Hiç sormadım eşleri alıyorlarmı diye çünkğ eşim ben baygınlık geçiririm doguma giremem demişti
Hilalklcc Istanbul avrupa yakasinda eşleri doguma alan bayan doktor varmi bildiginiz ? Dogum ucreti 1500 civari olan . Aklim karişik yardimci olurmusunuz
Yaseminnnnnnn Hilalklcc günlerdir forumlardayim bende hastane ariyorum ama soylenilen yerler malesef 4 bucuktan basliyor levent tarafindaym ben
Aysegul1612 Cicilibicili ben Kütahya Anadolu hastanesine gidiyorum 85 TL ücreti tahliller olunca değişiyor
emine0808 Ankara Akay lokman hekim dr İrem Güler Aydına giden var mı acaba doğum paketi alıcam ama kararsızım
Aysun_Tugra Gebze yüzyıl hastanesi Seher Çınar doktorum. Muayene ücreti 125 lira. Normal doğum 3000 sezaryen 3250 belden uyuşturma isterseniz o da +500 lira. Doktorumdan aşırı memnunum. 🤗
Simal61 Ebrar-a yok yanlış anlama bana hiç normal sezaryen konuşması yapmadı ama niyeyse bende öyle bi his oldu öneren kişiler Mine hocayla normal mi yapmış
Ebrar-a Simal61 anladım canım çok saol öneren kişi daha doğum yapmadı canım ama sezeryan düşünüyor mecburi sağlık nedenlerinden dolayı
Seyma0280- Arkadaşlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim Erzurum da tavsiye edebileceğiniz hastane doktor var mı ?
emine5296 Bsraydin kalabalık olmaması için yapıyorlar sanırım. Hastanenin bir uygulaması. Ama Tuba hanıma geldiğinizden asla pişman olmazsınız.
Bsraydin emine5296 bazi dr lar aliyor ama okudum burda…gene de evet medipol grubu uygulamasiymis bu. Sizde mi tuba hanima gidiyorsnz🤗 bir kere gittim henuz ama baya isindim kendisine ins boyle gider..güleryüzlü konuskan bi hanim
emine5296 Bsraydin evet Tuba hanıma gidiyorum. Bin kere hamile olsam bin kere gelirim çok çok çok memnunum