Bsraydin emine5296 bn de ayni dr a gidiyrm..muayeneye eşin alınmamasına uzuldum. Sonuçta onda varsa bnde de vardr 😅 ama dr u cok begendim güleryüzlü konuşkan..
emine5296 Bsraydin kalabalık olmaması için yapıyorlar sanırım. Hastanenin bir uygulaması. Ama Tuba hanıma geldiğinizden asla pişman olmazsınız.
esrarse87 er_aysenur bende hazel hanıma gidiyorum. Ama daha yeni başladık. Doğum tercihi hakkında bilginiz var mı
er_aysenur esrarse87 Ben normal doğum istediğimi söyledim suan karar vermek için erken o zaman durumuna göre bakarız demişti sağlığın neye el verirse ona göre davranırız dedi ☺️
Pelin43 Papi ayrılmadan önce uşak medikal park hastanesi Gökben hanıma gidiyordum şimdi M. Kazım inan İlter e devam ediyorum zaten 15gün gibi bir sürem kaldı fazla seçeneğim de yok memnunum ve çoğu arkadaşım da Dr beye referans oldu sanırım doğumu Dr bey de yaparım
Didosshh Cicilibicili izmir karataş hastanesi op. Dr osman çelik muayne ücreti 95 tl ve izmirin en iyi kadın dogumcularından bitanesi pkos hastasıydım ve hipotroidim vardı sayesinde cok saglıklı vir gebelik yasıyorum ilgisi alakası mükemmel tavsiye ederim
Didosshh YYagmurr kesinlikle karatas hastanesi osman celik izmirde güvenip gidebilecegin en iyi doktorlardan biri sigortalıysan eger muayne ücreti 95 tl siddetle tavsiye ederin cnm
-Mavi- Gebze merkez hastanesi Cihangir ay muhteşem bı doktor muayenesi 103 TL normal doğum 2.350 diye hatırlıyorum sezeryan 2.650 falandı sanırım ama yani bu civarlarda ama tam net hatırlamıyorum ama doktoru şiddetle tavsiye edebilirim …
Yncaa Didosshh daha konusmadik doğuma doğru belki çığlığa sevk eder Aliağa devlette gece doğum almiolarmis
Ayseege6156 Betuldefnem ben bağcılar mega medipole gidiyorum doktorum duygu ışıl gencer eşim bütğn muayenelerde yanımdanolabiliyor hiç sorun yaşamadım ve çok iyi bi doktor muayene ücreti 210 tl fakat doğum ücretlerini sormadık 🤷🏼♀️
Betuldefnem Ayseege6156 esenlerde almıyorlar şu pandemiden kaynaklı doğumda hiç almıyorlarmış medipolde mahremiyetmişm ben eray balcan a gidicem bir de
umutbaby Ayseege6156 aynı doktora bende gittim ilk muayene de ama ısınamadım eşimi de içeri almadı bi daha da gitmedim
BuBenimOykum Merhaba arkadaşlar Ankarada önerebileceğiniz doktor hastane ve ücretleri yazabilirmisiniz. Henüz bu gün öğrendim 4 haftalık hamileyim iyi bi doktor konusunda çok endişeliyim 😔
Ayseege6156 Betuldefnem esenler medipol kadar berbat bir hastahane yok zaten kadın doğum doktorlarının çoğu sıratsız ilgisiz ve yanlış yönlendirme yapıyorlar sen bilirsin canım ben sana tercih olarak kendi doktorumu sundum 😊
Sedaaaaaaccccaannsssns YagzKbra3 evet oguz yuvanc ve esi cok başarılı gerçekten ama cok yogun oluyolar ve randevuları cok dolu o yuzden bnm içime pek sinmedi
Nursenasya Ayseege6156 yoo benve deil siz denk gelmediniz demekki 29 haftaligim ve basindan beri esenler medipole gidiyorum iyiki elif hanim diyorum
er_aysenur Cagla5559 ahahahaha olabilir belki maskeden de olabilir tam olarak yüz yüze konuşamıyoruz ya ondan 😀
Betuldefnem umutbaby memnunum canım iyi bir doktor ben hastaneye gıcık oldum eş muyanede doğumda alınmıyor