Nurdan_flz1 elaanurr sizin kararınız tercihiniz ben tanımıyorum kendisini .. Doktorumdanda haddinden fazla memnunum..
y_tunc Cicilibicili batman medikal park emire hanım kamu personeli indirimli fiyatı 83 tl dogum ücreti normal ve sezeryan olarak degısıyor oda maksımum 2 bın tl falan hastanelerın ücreti genelden şehirden şehire degısıyor dogumum ankarada olursa eger kesinlikle a life hastanesi ebru biberoğlu gıden tüm arkadaslarım memnun
DilanM tubiki merhaba hangi doktora gidiyorsunuz peki biz Mehmet Akif Sargın gidiyoruz, arayıp bilgi aldım ben dedikleri sadece buydu ayrıntılı bilgiyi doğuma gidince öğrencez sanırım
tubiki DilanM bende akif beye gidiyorum.. iyiki ona gidiyorum diyorum her seferinde.. cok memnunum kendisinden.. 😊
Halimer Lizz BaranAlp58 bende ona gidiyorummm ilk defa bugun gittim ona cok memnun kaldım normalde nadire gidiyordum beş aydır dogum fiyatlarıyla ilgili bilgin varmı
Lizz Halimer forum yaşam yaklaşık 3 hafta önce 1900 demişti şuan fiyat degiskli oldu mu bilmiyorum pandemi yuzunden fiyatlar uçmuş durumda
Aynurtatar Mevaninannesi21 Bende Necla Hanıma gidiyorum, bana normal doğum 1650 sezeryanda 2.500 dendi, acaba hangi fiyat doğru sormak lazım.Bu arada benim bebeğimde 15 haftalık☺️
Mevaninannesi21 Aynurtatar AA ne güzel aynı haftadaymışız canım 😊En kesin bilgiyi heralde doktorumuz verir ona sormak lazım ☺️ Cinsiyeti öğrendiniz mi bu arada ?
DilanM tubiki pazartesi yine sabah 10.30 o dayız bizde memnunuz çok 🤩 keske önceden onla doğum yapan biri yazsa tecrubesınıı
Akdulun15 Merveana34 Benimde eşim asker benim gittiğim hastanede sadece muayenelerde %30luk bi indirim yapıyorlarmış doğum için ayrı bi indirim yokmuş ama hastaneden hastaneye değişiyor
Mervedumann Tubiiko demir hayat sigortadan özel iki can sağlık sigortası satınalabilirsiniz doğum muayene tahliller,tarama testleri hepsi içinde… medikalpark bahçelievler’e gidiyorum hepsi dahil 7700 tl gbi bi tutarı vardı
Tubiiko Mervedumann iyiymiş paket aslında ama benim özel Sigortam var 10bin limitim var üzerine aştığı kadarını cebimden ödeyecegım sadece bütün Medicalparklara göre İzmir daha pahalı anladığım kadarıyla
ZorYollardanAsipGelenim BetulArslan merhaba erson beyın yada hastanenın hıc eksı bı yanını gördünüz mü
BetulArslan ZorYollardanAsipGelenim hic gormedim şuana kadar . Ozel telefonundan da istediğim zaman aklıma takılan herseyi sorabiliyorum ve cevaplıyor sagolsun .
aslihan_34 Gul3144 sorduğun zaman tekrar yazarmisin canım farklı fiyatmi veriyorlar merak ettim bana 28 Eylül dedi doktor doğum için bizde konuşup kayıt yaptırdık
Gul3144 aslihan_34 bgn kontrolüm vardı gittim dediğiniz gibi o kdr çok zam gelmişki ağzım açık kaldı resmen eşimin çalıştığı şirketle anlaşmalı olmasına rağmen indirim falan yapmadı ve normale 2500 sezeryanada 3000 dedi
Shannon Elfnz merhaba Eskişehir acıbademde hangi doktora gidiyorsunuz?Ben de fiyat aldım doğum 8000 epidural 1000 dendi,acaba fiyatlar mı değişti?
Elfnz Shannon sorunuzu yeni gordum kusura bakmayin. Yanit icin gec kalmamisimdir umarim. Temmuz ayi itibariyle indirime gidildi dendi bana. 6500 tl dogum ucreti. Normal veya sezeryan farketmiyor. +1000 tl epidural fiyat farki + 150 tl anestezi uzamani ile muayane ucreti olacakmis.
Aynurtatar Mevaninannesi21 ben randevu alırken danışmadan öğrenmiştim ücretleri :) En son gittiğimde%70 erkek gözüküyor demişti, 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman netleşir inşallah 😍 Senin belli oldu mu cinsiyeti?
Glcndvrn noblemuslimah Benimde aynı hastane aynı doktor ,muayne aynı fiyat ama henüz doğum fiyatıni sormamiştm ,bu hafta kontrolüm var soracağim ,doktorumdan bende çok memnunum 🥰
Fatmaa_ferikk Simal61 bursa esentepe hastanesine gidiyorum muayne ücreti 225 normal dogum ve sezeryan 2700
Arz1905 sarisu1 ben doğum için değil tedavi için gidiyorum doğum için giden tanıdıklarım da oldu ondan fikir vereyim diye yazdım 😊