fatimauzun Beylikdüzü medicana hastanesine gidiyorum. Dr. Ada hanim. 8 haftalık hamileyim şimdilik doktorumdan memnunum ama zaman neyi gösterir bilemem🙊 muayene ücreti güneş sigortamız olduğu için 15₺😍
Aynurtatar Mevaninannesi21 ben randevu alırken danışmadan öğrenmiştim ücretleri :) En son gittiğimde%70 erkek gözüküyor demişti, 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman netleşir inşallah 😍 Senin belli oldu mu cinsiyeti?
Mevaninannesi21 Aynurtatar aynen bana da son gittiğim de erkeğe benziyor dedi 😊 benimde haftaya kontrolüm var bakalım o zaman ne diyecek 😊
AysSer Bağcılar Yeni İklim Hastanesi, Nehir Bayram. Muayene ücreti 80 ₺ sigortalı Normal doğum 1250 ₺ Sezeryan 1650 ya da 1850 ₺ hatırlayamadım. Mesai saari hariç doğum içim doktor +1000 ₺.
aaysegndz Zehra88 çok fazla gerçekten ama medipol makul geldi bana diğerlerine bakınca Erdem in de fiyatları uygundu Fatoş hanım ayrılmasaydı 😑 inşallah sağ Salim alırız kucağımıza 🥰
Zehra88 aaysegndz evet erdem makul fiyat ama doktor gidince mecburen arayış içinde kaldık medicana 7 bin dedi doktorum iyidi ama o kadar para da veuilmezdi değiştirmek zorunda kaldik iyikide değişirmişiz. Medipol şevval hanım harika bir doktor ıyiki onu tanımışız ücret bakımında çok iyi
Ces90 Almanyada var mi giden ilk kontrole 11+2 de gittim bugün 12+3 teyiz tekrar gideceğiz. Dr iyimi kötümü bilmiyorum yani iyisini kötüsünü nasıl bilebilirim ki ilk gebeliğim 🤷🏻♀️ Güler yüzlü orası iyi
Lizz Ces90 anlayışlı olması soruları na cvp vermesi yönlendirmesi ilgilenmesi aradgn zman ulasabilr olması 😉
Gizemtgy35 Hilalsny ata sağlık mı bi arkadaşım ata sağlığa gitti ama testlerini vs dışarda yaptırdı hep küçük bi hastane galiba bilmiyorum 🤷🏻♀️
Hilalsny Gizemtgy35 dışarda da yaptirabiliyorsun orda da yaptirabiliyosun. Doktorlar para odemek istemezsen saglik ocagi ve devlette yaptirip sonuclari bize getirebilirsin diyolar. Lakin zaten kan testi gibi basit testler 20 lira gibi bi rakam tutuyo.
Zegoca Gizemtgy35 testleri için laboratuvarı var aslında ama benim de testlerimi sağlık ocağında yaptır diyor doktorum ekstra ücret ödememem için
Lizz Halimer forum yaşam yaklaşık 3 hafta önce 1900 demişti şuan fiyat degiskli oldu mu bilmiyorum pandemi yuzunden fiyatlar uçmuş durumda
Ces90 Lizz sanırım burdaki dr lar özel numaralarını vermiyorlar ama sabırla sorularıma cevap veriyor şimdilik ilk gebelik olunca haliyle hep kafada sorular ☺️
2bebelianne__ maliko33 hemşireler de doktor da ilgili ben memnun kaldım ama bir tanıdığım orda doğum yaptı 20 gün önce ve ordan virüs bulaşmış doğumunda o yüzden hastaneyi değiştirmek zorunda kaldım
Kubra80 Cicilibicili manisada özel bi doktora gidiyorum muayene ücreti 300 lira doğum 5.000 cok bilgili bi doktor ama sürekli izmirde filan doğumu oluyor son ayımdayım ama bırakacağım sanırım korkuyorum çünkü rahim dikişim var açılsa etse ulaşamam diye
Bernatanriverdi Memorial Bahçelievlere gidiyorum bende Doktorum Öznur Dündar Akın çok memnunum 271 tl muayene ücreti veriyorum doğum bildiğim kadarıyla 12 bin tl civarında
maliko33 Ttugceeli benim komşum geçen hafta cityde doğum yaptı asla tavsiye etmiyorum diyor hemşireler hiç ilgilenmiyormuş çok pişmanım dedi benim de kafam karıştı napcam bilmiyorum
Htckrdg Defneazra ayyy defne hastanesinden nefret ediyorum hamile değildim bana dördüz hamilesin dediler 🙄
Defneazra Htckrdg ben akademi ve mozaik e de gittim hiçbiri tatmin etmedi evime yakın diye burda kalayım Allah doktoruna ebesine denk getrsin Hatay genel anlamda eksik cihazlar iyi değil net konuşan doğru söyleyen doktor yok mecburiyetten burdaym
Aloneanqel Cicilibicili Mersin /Tarsus Medical Park Hastanesi - Op. Dr. Ahmet Melih AKKUŞ Muayene ücreti 135 TL iyi bir doktor her zaman tavsiye ederim.