dryaakhrmn Meryy600 dalga bey doktorum sezeryan diye hatırlıyorum ama yarın tekrar gideceğim sorarım olmadı
Meryy600 dryaakhrmn teşekkür ediyorum bende yarın kontrole gideceğim. 17+2 haftalığım. Benim doktorum didem hanım. Bende yarın sorayım fiyatları hiç sormamıştım.
Aytoldii Cicilibicili pembe mavi bursa. Muayene 290 ilk yapılan tahliller 700 ikili test 180 sanırım. Doğum 7 8 bin
glbyzksr Kahramanmaraş Özel hayat hastanesi Mehmet Keloğlu doğum ücreti normal doğum ebe yaptirirsa 400 doktor yaptirirsa 2000.
dryaakhrmn Meryy600 biz ilk gün sordukta hiç aklımda kalmamış ilk bende didem hanımdaydım sonra dalga beye geçtim bende 13+4 günlüğüm 🥰
Esonil Arzu92 merhaba bende ali fuat brye gidiyorm çok memnunum henüz doğum ücreti almadm sizin bilginiz var mı?
Mucize23 Merveana34 yararlanabilirsiniz tabiki. Oyak mensubuna bağlı olduğunuz için özel hastanelerde indirim yapılıyor. Ama hastaneden hastaneye degisiklik gösterebiliyor
Mervekaraman SNCK2020 SGK’sı olmayanların 500 TL fark ediyormuş 😊 nazo hanım bi görsel atmıştı orada yazıyor
Dilek93 İstanbul Avrasya Gaziosmanpaşa hastanesi muayene ücreti 125 TL normal doğum 2750 sezeryan 3000 TL.
Betulfatih Cicilibicili ELAZIĞ MEDİCAL PARK HASTANESİ DR.SAMİ GÜNGÖR giriş ücreti 180 TL Askeri personele:140tl Doğum ücreti:NORMAL&SEZERYAN:3250TL
Fr170320 Ebruderya bursa İnegöl ilçesinde aritmi hastanesi var diğer adı medice olarak geçiyor muayene ücret 115 TL doktorum hakan İbrahim boyar çokta memnunum
Ekin_arell Cicilibicili istanbul sultangazi Bahat hospital muane ucreti 100 tl ödüyorum memnunum doktorumdan cok memnunum Mustafa balık. Aşılama tup bebek uzmani siddetle tavsiye ediyorum
iremberen Cicilibicili ben bursada özel muayenesine gidiyorum 200 lira ücreti, doğumumda Pembe mavi diye planladık 6500 lira gibi bir ücreti var anlaşması olduğu için doktorun 🌸
dryaakhrmn Meryy600 amin inşallah tek duam bu rabbim herkese sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ❤️🙏🏻
Baharem Lizz evet mersinli bir arkadaşım da söyledi baka çok diye allah yardımcınız olsun kendinize dikkat edin