Aysel_11 Herkes şimdiden olmuş çok zorluk çekersin bilmem ne diyo sinir oluyorum birde ayak ayak üstüne sola atıyorum hep o da yaparmış
Mavibulut_ Nilaykirikbas5516 Ayni durumdayiz o kadar zor ki 2 haftadır bununla uğraşıyorum hiç geçmiyor.🤦🏻♀️
Mervee09 Kybele23 benmde tam o haftalarda basladı ve hala devam 35 haftalığım suan bi tane terliğim var ondan baska bsey giyemiyorm ama alıştm artk ödemli el ayağa😊
Kybele23 Mervee09 dün evde turşu kurulan tuzla tuzlu su yaptım. 3 kez aralıklarla yarımşar saat ayaklarımı tuzlu suda beklettim. Gece yatarken de ayaklarımın altına 2 kırlent koyarak ayaklarımı yükselttim. Önceye göre daha iyiydi ayaklarım.. Bir deneyin derim. 😉
Nurrnur Mavibulut_ Evet benimde hem ellerim şişiyor hemde eklem yerleri ağrıyor özellikle geceleri ve sabah kalktığımda 🥴 tuz tüketimimle değişmiyor
Mervee09 Kybele23 tuzlu su hiç denemedm ama sürekli yüksekte tutmaya çalısıyorm pek bi faydası olmadı
Nilaykirikbas5516 Kybele23 bende din gece ayağımın altına yastık koyarak uyudum inanılmaz iyi bugün hiç şişmedi bilmiyorum ondan mi ama
asiyenurg Kybele23 simdi benimde tavan valla 3 hafta icin almaya gerek yok terlik fln dedim ama yinede aldim valla
Kybele23 Mervee09 işte ben de her ikisini de denedim bugün oldukça rahattım. Bugün tuzlu su yapmadım sadece yastık deneyeceğim bakalım asıl iyi gelen hangisiymiş 🤔
Kybele23 Nilaykirikbas5516 bende de işe yaradığına göre yüksek ihtimal ondan canım. Bu gece yine öyle yatıcam tuzlu su yapmadım bugün. Bir deneyeyim ne iyi geliyor acaba dedim 😆😉
Pembe-mavi Aysel_11 bunu doktorunuza söylediniz mi, me olur yanlış anlamayın korkutmak istemem ama sol ayak şişmesi kalpte sıkıntı olduğunu gösterir. Yine de içinizi ferah tutun ama doktorunuza sorun derim. Allah şifalar versin inşaallah
Aysel_11 Pembe-mavi bu kontrole gittiğimde kesin söyliycem artık soğuklarda serinlerde olmuyo gibiydi ama artık söylemeliyim