KUBRA1620 AnneCeyda ben hiç kusmadım 34 haftaligim erkek bebiş .Arkadaşımda 4 aydır sürekli hastanede kusuyor oda erkek bebiş 😊
AnneCeyda KUBRA1620 keskinlikle netim artık cinsiyet ile alakası yok. Vücudun kabulü ile ilgili galiba 🦋
Aysesen80 AnneCeyda benimde 8.haftada basladi tamamen 18de kurtuldum en kotusude asit çıkartmak bogazim nasil aciyodu ondan sonra
AnneCeyda Aysesen80 benimde öyle işte. Safra çıkıyor artık geri mide boş olunca. Sonra o acı tat mahvediyor. Allah yardım etsin. İnşallah hemen biter. Annelik zormuş 😟
AnneCeyda Hanifee1273 ayy Allah kurtarsın canım benim. Sağ Salim kucağına AŞ. Cinsiyet ne. İnşallah 12 lerde biter. Yeme içme yok. Halsizlik başladı artık. Gözlerim dahi görmüyo.
Hanifee1273 AnneCeyda yeme içme olmadığı için halsiz kalıyorsun ve gözlerin kararıyor sevdiğin şeyleri yemeye çalış ben o zamanlar hep Abur cümbür yiyerek geçirdim . Kız cinsiyet 🌸
M_N_R AnneCeyda Cok fazla bulantim oldu kusdum.Nerdeyse 6ci aya kadar surdu bulantilar.Kizimiz olucak in şe ALLAH🥰🙈
AnneCeyda Star25 kızı olup kusmayan nadir kadınlardan,tebrik ederim 🥰 sağ Salim kucağına al inşallah 🍀
Girlpowerbabe AnneCeyda kesinlikle alakası yok yapıyla bünyeyle ilgili ☺️ Bu tür şeylerden yediğimiz içtiğimiz şeylerden cinsiyetin anlaşılması imkansız zaten
AnneCeyda Girlpowerbabe kesinlikle öyle. Ablamla aynı hamileyiz biz. Oda çok rahat yiyo içiyo. Ben ölüyorum. Herkes farklı.
MehZey AnneCeyda bulantı hala da var kusma yok 18+4 11+2 den sonra kusmam bitti toplasan 5 6 defa yalnız kustum sonuç erkek
AnneCeyda MehZey 7+7 yim🤦🏻♀️İki haftadır yemek içme yok ama . Kusma ve sürekli olan bulantı var. 7/24 bulantı içimde devam ediyor
MehZey AnneCeyda benimde o dönemde yemeklerden uzaklaşma gibi durumum vardı yemek yiyemiyordum midem bulaniyordu yemedigim için de kusmuyordum 2 kilo verdim sonra tekrar aldım şuan hala istahsizligim var