AyGC Kusma ile cinsiyetin alakası mı var yoksa? Hiç sanmıyorum :) ben de bir kez bile midem bulanmadı 10.hafta
Aysesen80 AnneCeyda benimde 8.haftada basladi tamamen 18de kurtuldum en kotusude asit çıkartmak bogazim nasil aciyodu ondan sonra
Feyzaness AnneCeyda canım ben en çok 9 ve 10. Haftada zorlanmıştım hatta bir gece bulantıdan bayıldım desem yeridir , ilaç içmeyi hiç sevmediğim için mecbur çektim . İnsallah seninki azalır hemen 🤲
AnneCeyda es_es kimi bağlıyor işte. Bende anlamadım .8nci hafta benim. Kız bebeği daha zorluyor deniyor ama alakası yok gibi.
es_es AnneCeyda onu ben de duymuştum özellikle son zamanlarda mide fazla bulanırsa saçlı doğacak derdi hep eskiler 😀 sanırım bebekten ziyade biraz bünyeyle alakalı.
Aysin64 AnneCeyda 1.hamilelikte kusma bulantı olmadı 2. Hamileliğimdede aynı şekilde kusma bulantı olmadı birisi kız birisi erkek bünyeyle alakalı bir durum bence cinsiyetle alakalı değil
Nilos_12 İlk hamileliğim ve 5 ay kustum sabah akşam şuan 7. Ayım az bulantılarım oluyor ama midemi bulandıran bi sürü yemek oldu bu süreçte karşılaşınca midem bulanır 👍🏽 Kız bebeğim olacak😌♥️
AnneCeyda Nilos_12 ayy Allah yardım etsin. Beş ay da dayanılır mi bilmem. 8nci haftadayım ben çöktüm resmen🤦🏻♀️
AnneCeyda Hanifee1273 benim de o kadar olsa razıyım ben. 8nci haftadayım. Su içsem geri çıkıyo anında😭
Hanifee1273 AnneCeyda şuan 39 haftadayım . 8.haftada başlamıştı benim 22 haftalara kadar sürmüştü . Geçer canım inşallah merak etme
AnneCeyda Hanifee1273 ayy Allah kurtarsın canım benim. Sağ Salim kucağına AŞ. Cinsiyet ne. İnşallah 12 lerde biter. Yeme içme yok. Halsizlik başladı artık. Gözlerim dahi görmüyo.
rose90 AnneCeyda hiç mide bulantısı yaşamadım kusma da bir iki kez oldu ama sanki gebelikle alakası çok olmayan kusmalar di kızım olacak inşallah 🌸
Aysesen80 AnneCeyda inanilmaz kustum her gece yatmadan ne varsa cikarttim gun icinde de tabi oldu bu simdi kızım olacak ❤