Hanifee1273 AnneCeyda yeme içme olmadığı için halsiz kalıyorsun ve gözlerin kararıyor sevdiğin şeyleri yemeye çalış ben o zamanlar hep Abur cümbür yiyerek geçirdim . Kız cinsiyet 🌸
MehZey AnneCeyda benimde o dönemde yemeklerden uzaklaşma gibi durumum vardı yemek yiyemiyordum midem bulaniyordu yemedigim için de kusmuyordum 2 kilo verdim sonra tekrar aldım şuan hala istahsizligim var
pinarelif Bugün 8 haftalık olduk? Çok feci midem bulanıyor, sürekli çıkarıyorum kokular kabusum oldu yemek yapamıyorum evimi temizleyemiyorum çok kötüyüm Allahım tez vakitte geçer inş bu günler
pinarelif AnneCeyda Allah yardımcımız olsun bu süreçte kesinlikle bi destekçi lazım evde annemi aradım size geleyim kahvaltıya diye kahvaltıyı bile hazırlayamıyorum elim kolum tutmuyor midem feci bulanıyor
AnneCeyda pinarelif ben 20 gündür yemek yapmıyorum. Mutfağa zor giriyorum arada. Zor bir süreç. İnşallh uzun sürmez. Yemiyorum da . Kahvaltı da yapmıyorum😟
MinelinAnnesi AnneCeyda Benim çok bulantım, arada sırada kusmam oluyor. Bulantımı duyan kızın olacak diyordu. Kızım gelecekmiş bilmişler🥰 Sağlıkla inşallah 🙏🏻
AnneCeyda MinelinAnnesi bana da öyle diyor üç kız annesi arkadaşım. Ama herkeste farklı yaşıyor. Hiç geçmeyen bir bulantı bende ki. Stabil. Kusma da gün içi oluyo baya. Öğürme sıklaştı.
pinarelif AnneCeyda zor da olsa bir iki birşeyler yemeye çalışın az az, leblebi çubuk kraker iyi geliyor 1 ay kadar sabretmek lazım s3. Aydan sonra bulantı koku hassasiyeti azalıyor
es_es AnneCeyda onu ben de duymuştum özellikle son zamanlarda mide fazla bulanırsa saçlı doğacak derdi hep eskiler 😀 sanırım bebekten ziyade biraz bünyeyle alakalı.
Azracan AnneCeyda kızımda 9 ay boyunca kustum şuan hamileyim ve oğlum olacak Allah’ın izniyle bundada hiç kusmadım ama bulantım vardı canım