Neslihankk AnneCeyda ilk gebeligimde cebimde poşetle geziyodum hep kusuyorum oğlum oldu 2. Gebeligim ilk haftalardan beri ne mide bulantısı ne kusma hic bisey yaşamadım 23 haftalık oldum çok şükür 2. oğlum olucak 🥰👋
DilanDag AnneCeyda ilk üç ay aşırı kusmam oldu serumlar yedim dört kilo verdim üç aydan sonra geçti şükür kızım olacak 💜
bebegim_28 AnneCeyda ben çok çıkardım 14 15 haftaya kadar fenaydım inşallah kızımız olucak ama eltim ile görümcemimde kızları var onlar hiç hamile iken kusmamışlar hiç bulantıları olmamış
Papatyali AnneCeyda Kızımda hiç kusma bulantı yaşamadım çok rahat geçti hamileliğim, bu hamileliğimde de aşırı bulantı kusma iştahsızlık yaşadım oğlumuzu bekliyoruz
SusamsMother AnneCeyda hiç kusmadım, bulantım da olmadı hiç 😊 hatta diyodum herkes kusuyor ben niye kusmuyorum.😂 Kızımız olacak inşallah Allahın izniyle 🙏🙏
es_es AnneCeyda kardeşim 9 ay boyunca kustu, bebeği erkek. Ben 29 haftalıpım bir kere kusmadım, bebeğim erkek.. Sanırım kusmayla pek bağlantısı yok cinsiyetin
AnneCeyda es_es kimi bağlıyor işte. Bende anlamadım .8nci hafta benim. Kız bebeği daha zorluyor deniyor ama alakası yok gibi.
Elifnaz34 AnneCeyda benim hiç bulantım olmuyordu araba dışında şuan 29 haftalığım çok bulantım oluyor 😕 cinsiyeti erkek
Feyzaness Aşırı bulantı ve kusma yaşadım hala devam ediyor , özellikle akşamları 🥺cinsiyetimiz erkek 🐣