25 Ağustosa gün aldık spinal sezeryan olanlar lütfen bilgisi olan varsa yazsin
Symnr canım ben oldum. Bu ikinci bebeğim. Bende aşırı korkuyordum. Sonrasında baş ağrısı falan bende olmadı. Odaya çıktıktan sonra benm karnıma kum torbası gibi bişi koymuşlardı. Hemşireler gelip ilk emzirme için size yardımcı oluyor. Ağrınız sızınız anestezi geçince oluyor hiç olmuyor demiyim ama zaten sürekli ağrı kesici veriyolar hiç skntı yapmayın. :) belli bi saat sonra yürüyorsunuz. İlk kalkış biraz zordu benim ama bi kaç yürümeden sonra dahada rahat ediyorsunuz. Ben ameliyatta bile korkudan sürekli ağlamıştım😀 çok korkmuştum. Ha sorsanız şimdide korkuyorum 😀 ama yarım saatlik bi iş. Her bünyeye görede değişir tabi süreç ama olucaklar bunlar. :)
Beeyyzzz benim panik atağım var ameliyat sırasında beklerken telaslanmaktan korkuyorum ama genel de istemiyorum herkes sen o ani kaldiramazsin diyor. Sizce o an nasıl geçti ne yaptınız
Mavibulut_ sürekli konuşuyorlar seninle sakinleştiriyorlar onlar aksi bişey görürse hafif uyuturlar bile
Symnr 24gün önce spinal oldum çok keyifli geçti ameliyat bebeğimi görmem vs buna değiyor, zaten kötü olursan uyutuyorlar. Ben sonlara doğru biraz kötü hissettim uyutalım mı dediler zaten sonuna gelmiştim dayanırım dedim iyi ki uyutmamışlar odaya gelır gelmez bebeğimi getirdiler ilgilendim ettim. Tabii uyuşukluk geçince başlıyor ağrılar ağrı kesici yapıyorlar serum veriyorlar. İlk ayağa kalkışta çok zorlandım çok canım yandı dedim ben nasıl toparlicam düzelemicem herhalde dedim. Ama korkma geçiyormuş :) her kalkışında bir öncekinden daha iyi oluyorsun yürüyecek gücü bulamasan bile kalk devamlı çaba çok önemli. 2gün sonra taburcu oldum eve gelir gelmez duşumu tel başıma alabildim tek tuvalete gidebildim çok şükür bebeğimle kendim ilgilendim 1 haftanın sonunda tamamen ağrılar bitmiş gibiydi. Şimdiden Allah kolaylıklar versin sağ salim al bebişini inşallah kucağına 🙏🏼☺️
Beeyyzzz anladım teşekkür ederim ☺️
Symnr covid testi bana yapmadılar.sezeryandan sonra benim ilk günüm çok kolaydı.ayağa kalkılacağı zaman 4..5 saat beklettiler ben dedim kendimi iyi hissediyorum kalkabilirim hayır dediler. Kalktığımda da canım hiç acımadı. Benim canım eve geçtiğim zaman acıdı.ağrı kesicilerde etki etmedi. 5.günde ayaklandım.
Symnr evet yaptıklar bana