Benimde pazartesi olucak doğumum sezaryen olucam 38 3 günlük olucak inşallah bende spinal istiyorum
25 Ağustosa gün aldık spinal sezeryan olanlar lütfen bilgisi olan varsa yazsin
Sermhiante hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Cemiltalha hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Sude_uzum01 Tamam canım çok teşekkür ederim 🥰
Symnr korkulacak hiçbi şey yokmuş ben de spinal sezaryen olduktan sonra anladım. Öyle aman aman bi ağrım sızım olmadı sadece dik dururken biraz zorlandım eğilerek yaptım çoğu işimi. Eğilince acımıyodu dikiş yerlerim. Sezaryenin ertesi gün evi toplayıp makineye çamaşır bile attım serdim. İlk kalkmak çok zor diyorlardı ama çok şükür büyük bi zorluğu olmadı tabi ki acı oluyo da dayanılamayacak kadar değil. Bol bol yürüyün en çok o iyi geliyor. Yürüdükçe açılıyo insan. Zaten bebeği görünce emsin karnı doysun sağlıklı olsun sarılığı yükselmesin derken kendini unutuyosun
Symnr inşallaaahhh 😊
Ayy bende pazartesi nasipse olucam 38+3 kendimi sıkmaktan bütün vücudum ağrıyı ilk değil ama elimde de değil kasıyorum kendimi
Symnr Canım korkulacak hiçbir şey yok sen kimsenin dediğine bakma. Ben de 29 gün önce spinal sezaryenle doğum yaptım. Doğum anında hiçbir şey hissetmiyorsun. Sadece ilk gecesi biraz fazla ağrın oluyor ama o da çok doğal. Zaten ne zaman söylesen hemşireler hemen ağrı kesici yapıyorlar gelip. Bir de zor olarak sadece ameliyat sonrası bir kaç defa gelip karnının üst kısmından bastırıyorlar pis kanı rahatça akıtabilmek için o da biraz acıyor ama o kadar. Sen güçlü durursan haftasına da ayağa kalkarsın zaten. Sadece pansumanlarına,ilk günler hareketlerine çok çok dikkat et o kadar. İnşaallah sağ Salim kucağına alırsın bebişini🤗🥰🐣
Yaseminyusuf41 Hayırlısı inşallah kasmayın dua edelim sağlıkla kucağımiza alırız inşallah 😊
Symnr ıyı bıraz bas agrısı 11 ınde oldum bende acı var bıraz ama cok degıl
Symnr canım ben oldum. Bu ikinci bebeğim. Bende aşırı korkuyordum. Sonrasında baş ağrısı falan bende olmadı. Odaya çıktıktan sonra benm karnıma kum torbası gibi bişi koymuşlardı. Hemşireler gelip ilk emzirme için size yardımcı oluyor. Ağrınız sızınız anestezi geçince oluyor hiç olmuyor demiyim ama zaten sürekli ağrı kesici veriyolar hiç skntı yapmayın. :) belli bi saat sonra yürüyorsunuz. İlk kalkış biraz zordu benim ama bi kaç yürümeden sonra dahada rahat ediyorsunuz. Ben ameliyatta bile korkudan sürekli ağlamıştım😀 çok korkmuştum. Ha sorsanız şimdide korkuyorum 😀 ama yarım saatlik bi iş. Her bünyeye görede değişir tabi süreç ama olucaklar bunlar. :)