• Doğum
  • 25 Ağustosa gün aldık spinal sezeryan olanlar lütfen bilgisi olan varsa yazsin

Mom91 Amin canım sağolasın sende mi vajinismus var acaba

Sude_uzum01 Amin canım çok teşekkür ederim sağolasın Nescafe sade mi olacak canım 2 si bı arada felan mi hangisinden alıyım

Symnr yok canım babam rahatsızdı kalpten ameliyat olacaktı bugün hamdolsun oldu çıktı bende rahatladım … gerçekten sürekli bi ağrı vardı karnımda bi anda geçti..

Symnr bence hiç korkma gerek yok ben aynı gün ayağa kalktım yürüdüm, eğer tembellik yapar da yatarsan ağrım var diye zor olur, yürüdükçe ağrın dağılıyor ve daha çok rahatlıyorsun. İkinci gün daha da iyi oluyorsun yeter ki yürü. Genel anestezi yapmana gerek yok, hemen bebeğini görürsün hem 😍

Mom91 Anladım canım çok geçmiş olsun sıkıntı yapma Rabbim şifa versin inşallah

Symnr Ben 11 ay önce oldum. Çok güzeldi sıkıntı yaşamadım. Bende baş ağrısı oldu sadece sipinalden oluyormuş. Aklında bulunsun bol bol acı kahve ve su iç. Anca o şekilde geçiyor. Onun dışında her şey çok iyiydi korkulacak hiçbir şey yok 😊

Yvzslm Sağol canım yürürüm inşallah mecbur dayanacam artık o ağrılara sağlıkla kucağımizan alalım inşallah

Dserin1 Amin canım inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza

1ogrencianne Çok teşekkür ederim sağolun gerçekten içimi rahatlattıniz sizde Allah razı olsun 😍

derinozkayaa gercekten çok haklısın ilk gördüğüm anda bile çok garipti duygularım şaşkınlığım daha ön plandaydı nasıl yani oluyor insan bi 🤭 Sen kendine geldikce ama o duygu öyle bir geliyor ki anlayamazsın Dünyada ondan başka kimse yokmuş gibi oluyor 🥰 sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻

Canim korkulcak bisi degil diyemicem dogum cok basit 5 dakika suruyoe bebegini gormen islem uzun suruyor biraz benim 10.gunum bugun dogum yapali bebegimi 3 gundur falan kucaklayabiliyorum karnimda sancim cok oldu benim kisiden kisiye dehisebilir tabiki. Hala yururken dikisin bitis yerleri yaniyor ama dayanalmicak hibi degil . Dogumdan sonra ilk ayaga kalkman cok zor bana gore tarifsiz bir aciydi aciyor diye yururmemezlik yapma sakin bol bol yuru daha hizli iyilesirsin. Zaten soyluyi hemsirelee yurumelisin diye . Ben birde gaz sorunu yasadim tuvalete cikarsan daha hizli iyilesir ve taburcu olursun. Sormak istedigin bir sey varsa yardimci olurum. Tum bunlarin uzerine hersey icin deger diyorsun bambaska birsey Allah sah salim kucagina almayi nasip etsin insallah 😊

HandeNur22 Sağol canım inşallah sağlıkla alırım bende kucağıma ilk yürümekten bende korkuyorum ama daha çabuk iyileşmek için yapmaya çalışacam çok teşekkür ederim 😊

Pazartesi günü 38+3de spinal sezeryan oldum ben ki damar yolu açtırırken titreyen bi insandım o kadar canım tatlıdır düşün ama spinal iğnesini kesinlikle hissetmedim tüm samimiyetim ile söylüyorum sadece çok gevşek durdum anında uyuşmaya başlıyorsun zaten bişeyler hissediyorsun ama acı yok bebeği çıkarmaları o kadar kısa sürdü ki hiç birşey anlayamadım İnan ki böyle geçeceğini bilsem doğumdan önceki geceyi kabus etmezdim kendime:) sonra hemen bebeğimi gördüm onu öptüm kokladım götürdüler arkasından benim işim bi 20 dk kadar devam etti hemen odama alındım kendinde olduğun için bebeği hemen emzirmen için veriyorlar İnan çok kolay oluyor anestezinin etkisi geçmeye başlayınca evet Ağrı oluyor ama nasıl desem böyle regl sancısı gibi yani kesinlikle dayanılmaz birşey değil zaten hemen Ağrı kesici yapmaya geliyorlar yani sen söylemeden yapıyorlar ilk yürüme biraz zor oda şu anlamda içinden ağırlık çıktığı için bide dikişler olduğu için insanın içi bi hoş oluyor sadece bu kadar geri kalan İnan çok kolay ben sabah kendim ayağa kaldım çocuğumu kendim kucakladım🙈 ameliyattan önceki gece kayısı şurubu içip girmiştim ev yapımı onun çok faydası oldu sanırım hemen gecesine gazımı birkaç defa çıkardım aklınızda olsun😌 şimdi annemler evde yardımcı olmalarına rağmen bütün işlerimi kendim yapıyorum iyi ki korkup beni tamamen uyutun demedim😍 allahım şu gibi doğumlar nasip etsin evladınızı sağlıcakla kucaklayın inşallah🙏🏻😌😌😌😌😌😌

bayanbaykus Maşallah ne güzel geçmiş inşallah benimde sizin gibi geçer çok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah bebeğinize de böyle güzel şeyler duyunca daha da bı rahatlıyorum sağolun🥰😊