Symnr benimde 24’ü 😅 bakalım neler olacak🙂
25 Ağustosa gün aldık spinal sezeryan olanlar lütfen bilgisi olan varsa yazsin
1 ay önce doğum yaptım bende Korkuyordum senin gibi ama iyi ki genel olmamış diyorum asla bi acı hissetmiyorsun ve bebeğini ilk sen görüyorsun bence buna değer, ameliyat sonrası da tabi ki kolay değil ama genel olursa hiç kolay değil bilmeni isterim birden ağrıyla uyanmak daha zordur spinalde hafif hafif başlıyor ağırların zaten ne zaman istesen agrı kesici yapıyorlar hemen rahatlıyorsun, ayaga kalkarken cesaretli ol onunda anlatıldıgı kadar zor oldugunu düşünmüyorum iş sende ve beyninde bitiyor kesinlikle ve kaktıktan sonra sürekli yürü zaten yürüdükce rahatladıgını açıldıgını farkediceksin yürümek iyi geliyor, ben baş ağrısı yaşamadım başımı ameliyat anında çok hareket ettirmemeye calıştım onun etkisi oldukı bilmiyorum ama eğer olursa nescafe ve bitter çikolata öneriyorlar, tavsiyem sıcak su torbası bulundur yanında çıkınca üşüyorsun ayakların uyuşukken altına koy gaz için çok iyi geliyor hemen çıkartırsın sende inşallah aklıma gelenler bunlar biraz uzun oldu hakkını helal et hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşun minikle inşallah 🥰
Benim de 19u ama genel olacağım ☺️
Beeyyzzz ne güzel yazmıssın eline sağlık 🤲🏻 bende yarın sabah sezaryen olacagım evlat sevgisi ne zaman geliyor? ben gebeligim boyunca karnımı okşayamadım yeni biri hayatıma girecekmiş gibi cok korkuyorum kucagına alınca evladın gibi hissediyormusun o aşk sahiplenme ne zaman olusuyor
Manyakcadl hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
- Düzenlendi
Symnr hiç korkma canım ağrı olmuyor fazla 1 hafta önce Spinal sezeryan oldum iğne hiç acıtmıyor hissetmiyorsun Bile ama 4. Gün hafifliyor ağrıların . Nescafe ve bitter çikolata tüket bol bol gerçekten cok faydası var ve kesinlikle üşütmemekte çalış canım 5 dakika sonra kucağında oluyor bebişin hiç bir şey hissetmiyorsun Bile 😘🙈 Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin insallah
Sude_uzum01 Amin canım çok teşekkür ederim sağolasın Nescafe sade mi olacak canım 2 si bı arada felan mi hangisinden alıyım
Symnr Ben 11 ay önce oldum. Çok güzeldi sıkıntı yaşamadım. Bende baş ağrısı oldu sadece sipinalden oluyormuş. Aklında bulunsun bol bol acı kahve ve su iç. Anca o şekilde geçiyor. Onun dışında her şey çok iyiydi korkulacak hiçbir şey yok 😊