spaceship Begm Son adet tarihim 12 Mayıs, yani 13+2 gün oldu. Cinsiyet belli değil henüz merak içerisindeyim 🤗 11. haftada %51 kız şimdilik çıkıntı görünmüyor demişti, ben de kız gibi hissediyorum☺️ Sağlıkla gelsinler
Minnaki_beklerken Begm evet ya annenin kilosuna gobekteki yag dokusuna gore veya kacinci gebelik olduguna gore bile degisiyormus ☺️
Begm Minnaki_beklerken aynen öyleymiş bende üçüncüde kilolu kaldım canım karnım yağlı yani sanırım ondan hissetmiyorum diyorum
Aynurtatar Bebekbebek 12.haftada %70 erkek görünüyor dedi doktorum.Haftaya kontrolüm var bakalım değişecek mi😍Nedense bende erkek gibi hissediyorum
Minnaki_beklerken Sizlerin de bu siralar sag kasiginda agri var mi veya belirtileriniz su an nasil acaba degisiklik var mi ilk aylara gore 🧐
DaisyMom Begm 17 mayis son adetim 12+4 gunluguz.1 hafta once randevum vardi.Doktor kiza benziyor demisti ama net degil demisti degisir mi bilmiyorum🙈
Begm DaisyMom sağlıkla gelsin İnşaAllah cnm yanılma çok oluyor 16da tam netleşir bir az daya beklemeliyiz sanırım
Sorsia nur94_ benimde 11 mayıs ama ikili taramada doktor daha cok erken dedi siz devlet hastanesinde mi öğrendiniz
Minnaki_beklerken Begm ya burada rahim buyuyor ve bir bag dokuda gerginlesiyor ondan diye birseyler okudum ama tedirgin oluyorum ister istemez bugun oldu baya sizlama seklinde dayanilmayacak birsey de degil ama bilemedim
Begm Aynurtatar aynen öyle canım fikir alış verişi oluyor sohbet bilgi almak uygulamanın bu yönünü çok seviyorum çok işe yarıyor hemde sohbet ediyor insan sıkılmıyor
dumansule ben yatın 15. haftamdayım 1 mayıs son regl tarihim. memleketime geldim 25 ine randevu aldım eşim gelirse gideceğiz yoksa evime geçince gidip öğreneceğiz. 16 da net belli oluyormuş çünkü.bende bekledim 👍🏻
Begm dumansule bende bekleyeyim dedim canım yanılma olmasın diye bakalım ne olacak sağlıkla gelsinler İnşaAllah 🤗
Begm Minnaki_beklerken aynen öyle bende uzanıyorum batıyor ağrıyor hatta post açtım arkadaşlar rahim büyüyor korkma canım 13 haftada bu görülüyor 17de geçiyor dediler rahim alışma suresinde bebek yerleşiyor dediler o yüzden içim rahatladı uzandımda sağ tarafımda ağrı var kalkınca birşey olmuyor yatınca hissediyorum enfeksiyon ile hamile kalanda da bu olurmuş doktorum da bana sende enfeksiyon var demişti gerçekten de doktora gene gittiğimde söyleyeceğim bakalım nediyecek