Begm Minnaki_beklerken aynen öyle bende uzanıyorum batıyor ağrıyor hatta post açtım arkadaşlar rahim büyüyor korkma canım 13 haftada bu görülüyor 17de geçiyor dediler rahim alışma suresinde bebek yerleşiyor dediler o yüzden içim rahatladı uzandımda sağ tarafımda ağrı var kalkınca birşey olmuyor yatınca hissediyorum enfeksiyon ile hamile kalanda da bu olurmuş doktorum da bana sende enfeksiyon var demişti gerçekten de doktora gene gittiğimde söyleyeceğim bakalım nediyecek
Minnaki_beklerken Begm ben de enfeksiyon icin ilac kullaniyorum ama ilk kez yasadim bunu bakalim insaallah sorun yoktur da vucudun alisma cabasidir ☺️
Ssumeyra Begm benimde son adet tarihim 13mayıs haftaya cinsiyet için gidicem 14haftalık oluyoruz inşallahh gösterir 😊
Secil_zeynep Begm 12+1 haftalığız sat 21 mayıs daha cinsiyet öğrenemedik 1 ay sonra söylerim dedi doktorum☺️
Minay97 nur94_ bende ayniyim)) Cinsiyyet 90% erkek dedi ama tam dogrusunu bidahaki randevuda ogrenicez)
Af_dmr Begm erkek denildi canım 12+5 te tahmin olarak 13+3 te çok ıslaklık olunca su sanıp gittik eşimle tekrar, akinti olmuş hafif enfeksiyondan ama bu sefer net kesin erkek dedi
Begm Af_dmr Allah hayrli evlat eylesin cnm ❤️ o islaklik bendede oluyor bende korktum dün oldu bendede enfeksiyon var acaba ondan mı oluyor
Af_dmr Begm evet canım enfeksiyondan muhtemelen dedi yada idrar kaçıyordur farketmiyorsundur dedi. Hepimizin evladı sağlıkla gelsin insallah
Yeniden Begm 5 mayıs benim son adetim ve kızımız geliyor. Ablaya can yoldaşı olurlar inşallah. Benim kız kardwşim yok o nedenle çok sevindim. Tabi önce rabbim sağlık sıhhat versin. Paki hazırlıklara başlayan var mı🙃🙃
Begm Yeniden Amin İnşaAllah canım ben puset beybi nest aldım rengi ikisine de uygun hani cinsiyeti ne olursa olsun rengi ikisine de gider şimdilik ikisini aldım yavaş yavaş alıyorum cinsiyetini öğrendiğim den sonra elbise vesaire alacağım ❤️
Feride_qurbanova Begm Benimde son adet Mayisin 22 si. Ultrasona girdim bu gun 10 hafta 6 gunluk dedi doktor. Ama Cinsiyet goremedik… Peki anlamadigim birsey var. ayni ayda son adet olmusuz. neden sende 14 hafta bende 10?🤷🏻♀️😁 Biri bana anlata bilirmi?🤔😄
Begm Feride_qurbanova canım benim son adet 7mayis ama geç döllenme dedi 3 haftalık olmuş oluyor eğer gelişimi tamamladı ise 14haftada seninki daha geç adet tarihin birde geç döllenme ola bilir