Begm Minnaki_beklerken 😅 aynen yanılma çok görüyorum o yüzden detaylı da insan tam inanır bir tanıştım var mesela özele gitti doğana kadar kız dediler elbiseleri hep kız elbisleriydi aa çocuk bir doğdu erkek şok olduk detaylı ya kadar girdi kız dediler ben de doğana kadar inanmam herhalde
Minnaki_beklerken Begm ayyy oylesi de cok korkunc insan sezeryan filan oluesa bir de baska seylerden suphe duyar ya Allah muhafaza hastaneden bebek kacirma olaylari filan 😬 onun haricinde tabi saglikli olsunlar salih kul olsunlar da sorun yok 😄
Begm Minnaki_beklerken 14haftanda gel dedi canım geç döllenme diye haftaya gideyim dedim randevu aldım haftaya perşembe günü gideceğim inşallah 🤗
Minnaki_beklerken Begm sizin de duzeltilmis olarak mi son adetiniz mayista 😃 ama yine de bebegin pozisyonuna ve doktoeun tecrubesine ultrason cihazina gore filan tahmin yaparlar. Ama az kalmis ya hayirlisi olur insallah ☺️
Begm Minnaki_beklerken aynen öyle valLa ya birde bu yanılma çıktı kafamız karışıyor ama benim doktorum oğlumda erkek kızımda kız demişti ve yanılma olmadı sanırım gene olmaz kızım 16 oğlumda 13de erkek demisti🤗
Begm Minnaki_beklerken 7 mayıs son adet canım düzeltilmiş olarak 13 mayıs dedi doktorum geç döllenme bir hafta küçük annesi dedi ilk defa başıma geldi geç döllenme buda bu sene sanırım çoğaldı her sene birşey çıkıyor 🤷♀️
Minnaki_beklerken Begm aa ne guzel iki meyveden de tatmissiniz 😃😃 saglikla gelsin insallah bu yavrunuz da doktorunuz iyi demek ki guvenmekten baska care yok 😄
Minnaki_beklerken Begm her aya gore degisir bu dollenme meselesi ya cok duzenli adet gorenlerde bile olabiliyor benim duzensiz de her ay goruyordum ama gun araligi degisiyordu nasip iste olacagi olunca gec erkek vaktinde her turlu oluyor ☺️
Begm Minnaki_beklerken aynen öyle elhamdulillah canım sağlıkla gelsin hissim erkek gibi ama oğlum 14haftada kıpırdadı bu pek kıpırdamıyor sivilcem çıktı nebilim aslında kızımda sivilcem hiç olmadı bunda var bakalım hayrlisi ile gelsin
Minnaki_beklerken Begm aaa sasirdim benim de cenemde asiri sivilce cikmisti ve bu bebek tuyleri olur ya onlar ilk kez uzayip sanki belirginlesmisti kotu hissediyordum ama ucuncu aydan sonra gecti hepsi belki de erkek belirtisidir 🧐
Minnaki_beklerken Begm amin hayirla gelsin hepsi insallah. Tum anneler saglikla kavussun yavrularina ☺️
Begm Minnaki_beklerken benimde uzamış tüylerim çenemde iki tane var hatta sivilcem çıktı neden acaba diyorum çevrem kızdır diyor ama kızımda yaşamadım yani bu durumu nebileyim
Minnaki_beklerken Begm kiz cocuk annenin guzelligini alir erkek cocuk guzellestirir diye duymustum ama tabi bilemiyorum esim de aksine erkek bebekteki hormonlar ister istemez kadini etkiler boyle olman normal demisti bilemiyorum tabi 😄
Begm Minnaki_beklerken aynen öyle derler ama kızımda aksine güzelleştim ben 😅 bu bebiste altta sertlik var karnımda ama kimildamiyor kızımda 4bucuk ayında oynadı erkek daha çabuk oynar derler bence kişiden kişiye değişiyor bu
nurdt Begm been 🙋🏻♀️ 15 haftalık oluyorum yarın 🤩 Zaman geçmek bilmiyor sanki. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah. 🥰🙏🏻
Minnaki_beklerken Begm evet ya annenin kilosuna gobekteki yag dokusuna gore veya kacinci gebelik olduguna gore bile degisiyormus ☺️