spaceship Balyanakmom özel hastaneye gidiyorum, Ankara’da liv hospital. 9-10 günde çıkar demişlerdi… Bilemiyorum ki araya bayram tatili girdiği için mi uzadı 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Balyanakmom spaceship olabilir canım bayram tatilinde bakılmamıştır ondan olmuştur geç olsunda sağlıklı olsun önemli değil
Balyanakmom Kızlar bu arada bel ve kasık ağrılarınız var mı 2. Trimesterde başlıyormuş benim biraz varda 🙄 birde alışverişe ne zaman başlıycaksınız daha erken ama ufaktan zıbın filan alsam mı dedim virüs çoğalıyor yine kapanır mi ki heryer 🙄
spaceship Balyanakmom ben de öyle tahmin ediyorum, sağol canım amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım her testimizde 😇🙏
symscn Balyanakmom ben de aynı şekilde canım 2 hafta sonra gidicem doktora heyecanla bekliyorum cinsiyeti😊13+5 olduk 💗
Dghtas 12+3 üm ayın 8 inde ikili tarama yaptırdık Sonuç çıkmadı henüz doktorum da cinsiyetiyle ilgili bir tahmin yapmadı :)
Dghtas symscn aminnnn inş herkes güzel sonuçlar alsın sağlıkla gelsinler. İkili yaptırdınız mı siz bizim 1 hafta oldu sonuç çıkmadı daha ne zaman çıkıyor merak ediyorum aklım hep orada inş güzel haberler alırız
Tubaeliff Balyanakmom bizde 13+1 iz. Bugün dr sormadan söyöedi. 15 aylık kızım var. Kıza benziyor bu da dedi..
KubosM zynb_ozkn Kuzum sanırım vücut alışıyor banada öyle olmuştu. İlacı bir sure kullanıyorum ilk baslarda çok iyiyim sonra yine başa dönüyoruz
zynb_ozkn KubosM artık dayanmıyorum bu gün sadece su içtim o da az önce öğürmekten başım kasıklarım hepsi ağrıyor
KubosM zynb_ozkn Kuzum doktorunla konuştun mu bu durumu? Ben en son öyleydim artık kan geliyordu kusarken idrarda keton değerim çok yükselmiş beslenemedigim icin hastanede yatmıştım