Betus344 Balyanakmom 13+6 günlüğüz ama bir cinsiyeti öğrenemedik göstermıyor kendini kız gibi ama ümit vermek ıstemıyorum dedi haftaya bir daha gidicem ama merak edıyor ınsan 😂
KubosM zynb_ozkn Kuzum doktorunla konuştun mu bu durumu? Ben en son öyleydim artık kan geliyordu kusarken idrarda keton değerim çok yükselmiş beslenemedigim icin hastanede yatmıştım
zynb_ozkn KubosM benimde kan geliyor gittim doktor yatırayım dedi ama ben bu hastalık dönemi yatmak istemedim serum alıyordum bana yakın bir hastanede ama orada da hemşirelerin korona olduğunu duydun kaynım orada çalışıyor alamadım serum perişan oldum
Cilek_21 Balyanakmom 14 haftalık oldum tahmini doğum günü 14 şubat inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur 🥰🙋🏼♀️
Betus344 Cilek_21 banada ilk 14 şubat diyodu doktorum bebek 5 gün önden gıdıyormus 8 şubatta olabilir dedi
Betus344 zynb_ozkn bulantı çok zor ya insan maf oluyor halsizliği kasık ağrısı baş ağrısı canın bişey yemek biile istemıyor o an 🙁 inşallah atlatacagız bu gunleride
Balyanakmom Betus344 artık sabredicez ☺️ Aynen önce sağlıklı olsun banada doktor ne derse ona alışıyorum şimdi erkek gibi geliyo kız derse tekrar değişcek herşey😂
Pembgl Bizde bugün gittik kontrole henüz 11. Haftada ama doktorumuz erkek gibi dedi gerçekten erkek yılı sanırım haftaya ikiliye gircez 🥰 tahmini Doğum 3 Mart ama Şubat uzak değil diye yazdım bende 😂
Ervasevgi Balyanakmom bizde 13+3 olduk saat itibariyle en başından beri bulantı ve kusmayla geçiriyorum zor geciyor ama 2 li taramam yüksek risk verdi ve çok endişeliyim üzgünüm karma karisigim hiç tadını çıkaramıyorum hamileligimin en başından beri dua edin inşallah iyi sonuçlar alayım 😢😢
Cagemeg Ervasevgi Bu taramalar çokta güvenli sonuç vermiyor canım. Korkma sitres yapma, sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşalah. Ben sırf sitrese girmiyim diye yaptırmadım. 20.haftada detaylı ultrasona giricem inşallah hayırlısıyla.
Balyanakmom Ervasevgi canım üzülme sakın onlar kesin sonuç vermiyor risk çıkıp ileri tetkikle bir sorun olmadıgını öğrenen birsürü insan var onları yaptır için rahat etmiyorsa
Cagemeg Balyanakmom 1 Şubat görünüyor takvime göre ama ocak sonu tahmin ediyorum ben. Haftaya cinsiyet öğrenicez inşallah meraktan ölücez artık 😅Alışveriş yapmak istiyorum ufak ufak artık öğrenip. 15+3 görünüyor bu programda ama ultrasona göre 1 hafta daha fazla.
Balyanakmom Cagemeg önemli olan ultrason burda sapma olabilir inşallah öğrenirsiniz biran önce benimde alışveriş yapma isteğim var aşırı bi şekilde😂😂
yasemindursunh Balyanakmom benim şuan 14+3 doktor 18 subat dedi doguma seninki nasil oluyo anlamadim😂
Balyanakmom yasemindursunh ya ben uygulamaya göre hesapladım dün oturdum tekrar hesapladım uygulamasız 17 şubat çıktı ama doktora sormadım daha en iyisini o bilir biraz daha büyümesini bekliyorum 😂😂
Ervasevgi Cagemeg hiç beklemiyordum böyle bir sonuç tabiki herşey Allahtan pazartesi tekrar bakicak doktorum fetal dna testi isteyebilirim dedi kararsız kaldım yaptırma konusunda 😢😢 istemsizce kafama takıyorum