• DoğumGebelik
  • Sezeryan Günümüzü Aldık 🌸🌸🌺🎉🍼🍼

Ayseyu skolyoz var canım omurga eğriliği, operasyon geçirdim daha önce platin var belimde. O nedenle de spinal yapamıyorlar

Eha1 benimki zorunlu sezeryan, devlette olsa verirdi diye düşünüyorum. Ama özele gidiyorum evett☺️

• Eha1 bunu yanıtladı.
    • Eha1 bunu beğendi.

ElifOncul ben sezeryanim ama vermiyo gün ondan sordum İstanbul mu acayip bir şehir anlamış ddgilim özele de gdecek gucum yok malesef

Eha1 doğumun normal yolla başlamasını mı bekliyor doktorunuz?

• Eha1 bunu yanıtladı.
        • Eha1 bunu beğendi.

ElifOncul bendede skolyoz var ama çok eğri değil hafif operasyonluk değil yani bunu dr a söylemedim ben pandemi süreci diye spinal yapılıyor denildi bana 🤦🏻‍♀️

Ayseyu siz yine de doktorunuzu bilgilendirin ama derecesi de önemli skolyozunuzun. Ama mutlaka söyleyin anestezi uzmanına da söyleyin Onlar değerlendirir. Skolyoz omurga eğriliği olduğundan spinalde omuriliğe yapılıyor uyuşmama riski var dedi anestezi doktoru. Bu forumdan bi kaç arkdş daha var skolyozu olup genel olan..

ElifOncul evet sancım yoksa gelme almayız dediler artık bildigim için sormak bile istemiyorum sadece 40.haftama girince sancım olmasa da alıyorlar öncesi sancı bekleniyor devlet de malesef