Selamlaar,
sonunda biz de doğum tarihimizi belirledik. 38+4te 19 Ağustos’ta inş kızımızı alacağız kucağımıza 🍼🙏🏻 Allah herkese sağlıklı bir doğum nasip etsin , bebek bekleyenleri aratmadan kavuştursun inş❤️🙏🏻
Sezeryan Günümüzü Aldık 🌸🌸🌺🎉🍼🍼
ElifOncul bende aldım 28 Ağustos’a 38+4 olacağım çok heyecanlı Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
kubraersin50 Sağlıkla gelsin bebişler inş💕
ElifOncul amin inşallah cnm sağlıcakla al bebeğini kucağına 🌸🌸
Ben de 18 ağustos kızlar 38+4 te 🌸
Sedefyldrm ay sağlıkla gelsin❤️
fnsckn çok teşekkür ederiiim hepimiz inş❤️
@RuzgarsMommy heyoo sonunda benim sıram geldi 😍😍😍😍 haftaya çarşamba ben de kavusuyorum kuzuma inş🌺
ElifOncul Ayyy yaşasin sonunda kavuşuyorsunuz canım sağlıkla rahatlikla al kucağına inşallah 💙
Senin kız mıydı erkek miydi ?
RuzgarsMommy kızım olcak canım inş😍 çok sağool☺️☺️☺️😍💕🌺
ElifOncul kaçıncı haftadasınız bende alıcam da kaçıncı haftada gün veriyolar merak ettim sabırsızlanıyorum😍
Ebrarmelekyaramis ben şuan 37+4 deyim bugün verdi doktor günümüzü haftaya için. Siz kaç haftalıksınız?
ElifOncul Ayyy harika cok sevindim 😍😍
RuzgarsMommy senin minnoş nasıl ☺️ İyice ele gelmiştir artık😍😍
ElifOncul benimde 18 Ağustos 38+6 da Allah nasip ederse sağlıcakla kavuşalım inşallah🌸
Ayseyu benim belimde bir rahatsızlık olduğu için spinal önermediler genel olacağım inş☺️ Allah size de sağlıkla kavuşmayı nasip etsiiin ❤️❤️❤️
krktasnihal90 oyy maşallah Aslan Burcu Ağustos bebişleri sırayla geliyor😍 Allah sağlıkla kavuştursun🥰🥰
21 ağustos 38+1 de 💙