Mevaaaa5555 Aysegul2306 canım bu marka test hiç güvenilir değil ya kan vermeni tavsiye ederim bende böyle çıkmıltı ama gebelik yoktu inşallah sende vardır yarın direk kan ver
Aysegul2306 Mevaaaa5555 sure lab die bi marka bende güvenemiyorum hayal kirikliginada ugramak istemiyorum
Kahramankentli Mevaaaa5555 sağlık personeliyim ben biz hastanede de bu testi kullanıyoruz bende hamile kalana kadar defalarca bu testi kullandım gayet güvenilir merak etmeyin
Alpsdkz34 Aysegul2306 cnm benimde öyleydi bende adete 3 gün varken yaptım ertesi gün kan verdim çıktı 🥰
eccmmnr Mom092 erken gebelik testi alın bence, gecikmeden önce onların yanılma payı çok çok daha az oluyor 3 gün sonra da kan vermeye koşturursunuz. İnşallah vardır rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasin 🤗
Sndrsym Aysegul2306 bence var ben adetime 5 gün kala öğrendim bendede böyle silikti ama kan vermeniz daha iyi olur 😊
MomOfTheBabywrestler Aysegul2306 benimde silik çıkmıştı dayanamadım hemen gittim kan testi yaptırmıştım emin olmak için bence sizde verin kafanız rahat olsun.
pinaryg Aysegul2306 benim de aynı böyle cıkmıştı sonra kan testi yaptırdım 1 gün sonrasında positif cıktı 🤰🏽😊
Tbmr135 Aysegul2306 bence bebiş geliyoor hayirli olsun 😀😀 bende de böyle oldu . 4 5 gun snra tekrar yaptim . Ama o kadar bekleyemem derseniz kan testi yaptirabilirsiniz 😀😀
Mevaaaa5555 Kahramankentli o yüzden 5 tane yaptım 5inde silik çizgi çıktı ama gebelik yoktu en iyisi kan testi vermek
Aysegul2306 hifaeslem sabah ilk idrarla yapmistim sonra hic bakmadan biraktim cok uykum vardi uyuyakalmisim kalktigimda boyleydi
umransahin Aysegul2306 bende bir kac tane yapmıştım test hepsinde böyle silik çıkmıştı en kesin kan tahlili bacım git kan ver emin ol yoksa hep şüphede kalıyorsun 29 haftalık gebeyim o silik cizgiler sonucu 🤭
hifaeslem Aysegul2306 ozamn yoktur canım bnde şimdi yaptım ilk 10 dkkada bişey çıkmadı 1 saat sonra böyle silik çizgi çıktı canım kuruma çizgisi bu
Zhrnz Aysegul2306 gebelik var goeunuyor silik cizgi benimde bu sekilde cikmisti adrtime 3 gun vardi ve adet sancisi cekiyodum ablamin gecikti beraber yapalim dedi ve sok olmustum inanmayip tekrar test alip yaptim adet gunumde ve ikinci cizgi belirgindi suan dogduk 4 aylik olduk bile 😄😍