hifaeslem Aysegul2306 ozamn yoktur canım bnde şimdi yaptım ilk 10 dkkada bişey çıkmadı 1 saat sonra böyle silik çizgi çıktı canım kuruma çizgisi bu
EceEgemen hifaeslem kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için idrar damlama kısmına 2 damla su damlatınca emsin 10 15 dk sonra bakın eğer tek çizgi kaldıysa kurutma ama 2. Hala görünüyorsa gebelik pozitif olabilir 🙂
Angels-35 Benim de böyle çok silik çizgi çıkmıştı ilk yaptığımda sonuç hamileyim inşallah sende öylesindir 🙏
hafsam_omerim Aysegul2306 canım bende adetime 3 gün varken öğrenmiştim ama benim çizgim biraz daha belirgindi. Bana da sanki çizgi var gibi geldi. Ama bence yarın sabah tekrar yap. Beni de haberdar et merak ettim
Aishka Aysegul2306 ben silik cizgi gordum😍 yarin sabah bidaha dene ama en iyisi kan testi yaptir ben 10gun kala oyrenmistim
Aysegul2306 Wonderanne ne kadar surede ciktigini bilmiyorum yaptim kenara koydum sonucun cikmasini beklerken uyuyakalmiskm uyandigimda bu sekildeydi :)
Sibelcemo2o617 Aysegul2306 benim de test sonucum böyle silik çıkmıştı ve sonuç pozitifti☺️ Hastaneye gittiğimde kan testi falan yaptırmadım direk ultrason kontrolü yaptırdım 😉 hayırlı olsun