mine-1994 Gulseren01 benim ilk 4 aya yakın öyle geçti hiçbir şey yiyememiştim ama yaklaşık 2 aydır işiydim şimdi yine bi bulantı iştahsızlık başladı
Feyzaness mine-1994 25 canım 🥺hiç böyle olacağını düşünmemiştim , hatta bende başta korktum tek bende oluyor sanmıştım
mine-1994 Feyzaness Ben de ilk öyle bi bulantı sandım ama 3 4 gündür olunca tekrar mi başlıyor diye bi korku oldu yalnız değilmişim
Umay1345 mine-1994 ben 35+4 haftalık hamiliyim şimdiye kadar ne. Bulantı ne miğde yanması hiç bir şey olmadı şimdi başlıyor bendede miğde bulantısı miğde yanması
mine-1994 Umay1345 Ne güzel bulantılar mahvediyor insanı inşallah şimdi de çok uzun sürmez bulantınız
Bir_prensesannesi58 Gulseren01 cinsiyetiniz belli mi acaba benimde bitmiyor bir türlü 18 oldum hala devam ilaçlarla ayakta durabilyrm
Bir_prensesannesi58 Gulseren01 saglicakla al canım kucagina biz daha öğrenmedik ama ilkte böyle değildim
mine-1994 blackdaisy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğiniz doğduktan sonra rahat geçer günleriniz😊