Bir_prensesannesi58 Erkek cocuklarinda bulanti uzun sürüyor diyorlar ne kadar gerçek bilmiyorum ama insani mahvediyor bu kusma hayırlısyla biter ve evlatlarimiza kavuşuruz insallah hepimiz
mine-1994 Bir_prensesannesi58 benimde erkek inşallah uzun sürmez Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Mircet mine-1994 37+2 deyim günü gününe bile bulantim tutmuyor en başından beri böyle artık kusmaktan yoruldum
mine-1994 Mircet benim ilk 3 ayım zor geçmişti şimdi 6.aydayım bitmişti ama 3 4 gündür tekrar bulantılarım oluyor sürekli olması çok zor inşallah geçer sizin de
Prenses58 mine-1994 ya kaç gündür bende bunu yazmayı düşünüyordum benimde öyle ya tekrar başladı iştah neyim kalmadı demekki normal
Bir_prensesannesi58 mine-1994 Amin insallah canım bende 18 haftalığım yarın cinsiyetimizi öğrenicez insallah bir kızım var 12 hafta bulantım kusmam kesildi bunda hala devam ediyor ve karnim tüylendi prillam dr ilahi kullaniyorum
Seymass mine-1994 benimde başladı , daha doğrusu hiç bulantım olmamıştı 6dan sonra olmaya başladı bulantı kusmalarım. İlaçları kestim bir süreliğine doktoruma danışarak ve düzeldi şuan canım. Başından beri de kullandığım aynı ilaçlar ama bilemedim
mine-1994 Seymass Ben hiç ilaç kullanmadım 3 aydan sonra geçmişti 6 aydayım şimdi ara ara bulantılarım oluyor mide yanmasından mi bilmiyorum inşallah uzun sürmez
mine-1994 Bir_prensesannesi58 tüylenme oluyormuş benim de göbeğim tüylendi beyaz tenli olmama rağmen ama doğumdan sonra dökülürmüş o yüzden çok takmamaya çalışıyorum
Melodixxx mine-1994 benm 6. Haftada başlamştı 34+5 oldm hiç bitmedi hep devm etti ama son haftalarda şiddetlendi yine kusup duruyrm😬