Umay1345 mine-1994 ben 35+4 haftalık hamiliyim şimdiye kadar ne. Bulantı ne miğde yanması hiç bir şey olmadı şimdi başlıyor bendede miğde bulantısı miğde yanması
mine-1994 Mrvteacher 3 buçuk aydan sonra bitmişti çok iyiydim iştahım da açılmıştı kilo da almaya başlamıştım 3 4 gündür tekrar bulantılarım var
zynb_ozkn tekrardan mı başlıcak ama ben bitmesi için dua ediyorum 14. haftada azalmaya başladı şimdi biraz iki gündür hissediyorum tekrar başlamasını mı beklicem😏😒😖
mine-1994 zynb_ozkn başlamaz diye biliyordum benimde o zamanlarım çok zor geçti ama 3 4 gündür istifra ediyorum yine
Gulseren01 mine-1994 26 haftalığım 3 gündür kusuyorum. Zaten 5 buçuk ay kusmustum yeni yeni düzelmiştim yine başladı birsey de yiyemiyorum yersem de istemeye istemeye onu da kusuyorum zaten
zynb_ozkn mine-1994 ay allah yardım etsin benşmde çok zor geçiyor tekrar başlama ihtimali bile beni çok korkutuyor
Feyzaness mine-1994 25 canım 🥺hiç böyle olacağını düşünmemiştim , hatta bende başta korktum tek bende oluyor sanmıştım
mine-1994 Gulseren01 benim ilk 4 aya yakın öyle geçti hiçbir şey yiyememiştim ama yaklaşık 2 aydır işiydim şimdi yine bi bulantı iştahsızlık başladı
Bir_prensesannesi58 Gulseren01 cinsiyetiniz belli mi acaba benimde bitmiyor bir türlü 18 oldum hala devam ilaçlarla ayakta durabilyrm