Cheerfulmom Mervee09 ya ben e bebekte gördüm ama hepsi kapalı kutu gibiydi acayip ben rahatsızım diyordu resmen penyesini görmemiştim.
Mervee09 Cheerfulmom penyesi %100 pamuk zaten hiç rahatsz etmiyo cok rahat ama ben bi tek evde kullanıyorm cnkü herhangi bi destegi falan yok o yüzden
Cheerfulmom ElifOncul Ben daha önce hiç görmedim zaten @babysevgi nin aldığı normal sütyen. Emzirme sütyeni olarak H&M de gördüm şimdi arkadaşlar tavsiye etti %100 pamuk ve baya rahat duruyor.
ElifOncul Cheerfulmom Ben de hm den aldim. Asiri rahat Cok da memnunum. Fiyat olarak marks n spencerdan daha uygun..
nuryadaperi Cheerfulmom h&m mama südyenleri şiddetle tavsiye ederim 👍🏻 Oysho ve marks&spancer kadar pahalı da değil ve çok çok iyiler. Emzirme özellikli ama hamilelikte de emzirme döneminde de çok rahatlar.
Cheerfulmom nuryadaperi bukadar memnun kalan olması güzel merak ettim açıkçası yarın mutlaka bakıcam çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
Urasbaby Cheerfulmom ben surekli iradan alirim her ic camasirini cok cok memnunum asiri rahat pamuklu olanida saten olanida kullandim cok rahat
Leylasultn Cheerfulmom markasi onemli degil ki ben herhangi bir ic camasirindan aldim ama tabikide sana kalmis :)
Ebrulig Suwen asla alma 2 tane çok güzel model aldım ama içindeki dikiş hatası yüzünden canım acıyor😔
Esraugur2310 Cheerfulmom desteksiz bustiyer gibi olan südyenler var hem teli de yok ben onlardan kullaniyorum cok rahat hatta evin icinde bile direk onlarla geziyorum bazen
Cheerfulmom Esraugur2310 bugun aldım çok rahatlar sütyen gibi baleni felan da yok baya rahat dedigin gibi 🥰